O'Shea szerint erõt meríthetnek a gyõzelembõl

A United utolsó percben szerzett góljával elért gyõzelem a Wolves ellen eurófriát válthat ki a játékosokból, amely jó elõjel lehet a Manchester City és az Aston Villa elleni mérkõzésekre, állítja John O'Shea.


Ji-sung Park hosszabbításban szerzett góljával gyenge produkciójuk ellenére a betegségektõl és sérülésektõl tizedelt Vörös Ördögök otthon tudták tartani a három pontot a Wolves ellen, amely egy nagyon jól idõzített lökést jelent a csapat elõtt álló kemény megpróbáltatásokkal teli hét elõtt.

 

"Óriási jelentõségû gól volt" - kezdte a csapat ír védõje, John O'Shea.

 

"Ahogy a mérkõzés végzõdött, nagyon felemelõ érzés volt az egész csapatnak. Fantasztikus gólt szerzett Ji-t. Úgy szlalomozott el a védõk között, mint akit nem lehet megállítani, aztán remekül bevágta az alsó sarokba."

 

"Remélhetõleg úgy tekinthetünk erre a gólra, mint a szezon egy nagyon különleges pillanata. Összességében a legfontosabb az volt, hogy megszerezzük a három pontot, csak ezt követõen tekinthettünk elõre, és várhatjuk most már a City elleni mérkõzést. Szerencsére sikerült nyernünk, és most lesz egy kevéske idõnk arra, hogy felépüljön egy-két játékosunk, ami erõsítést jelenthet."

 

 

Sir Alex Ferguson együttesét egy vírusos megbetegetés tizedelte, amely az egész carringtoni edzõközpontot végig söpört, míg Nemanja Vidic, Patrice Evra, és Paul Scholes is kisebb sérüléssel játszott a hétvégén.

 

O'Shea reméli, a csapatot tovább nem gyengítik betegségek és sérülések, ugyanis hatalmas rangadó vár rájuk az Eastlandsen a City ellen, azonban azt elismerte, a Unitedet akár hátráltatták a sérülések és a betegségek, szerencséjük volt, hogy le tudták gyõzni a Wolvest.

 

"Tudtuk tegnap, hogy páran nem lesznek köztünk sérülések miatt, egy-két játékos pedig megbetegedett" - tette hozzá.

 

"Azonban végül összejött egy kezdõcsapatra és egy kispadravaló játékos. Amikor 1-0-ra vezettünk, el kellett volna döntenünk a mérkõzést, még akkor is, ha nem játszottunk túl jól."

 

"Ez az a pont azonban, ahol hatalmas dicséret illeti a Wolvest. Elõször csak egy csatárral álltak fel, de amikor hátrányba kerültek, átálltak a 4-3-3-as hadrendre. Nagyon jó játékot mutattak be, és szerencsések vagyunk, hogy egy fantasztikus góllal megtudtuk nyerni a mérkõzést."

 

"Ilyen dolgok megtörténnek, és remélhetõleg a következõ két mérkõzésre több játékosunk is bevethetõvé válik. Két kemény idegenbeli mérkõzés áll elõttünk, de ez a gyõzelem most nagyon fellendíthet minket." 

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!