Young: Kitartunk a végsõkig

Ashley Young üdvözölte a United fékezhetetlen gyõzni akarását, csapata vasárnapi derbi-gyõzelmét követõen.


A szélsõ kulcsfontosságú szereplõje volt a Vörös Ördögök gyõzelmének. Young örömének adott hangot, hogy a kétgólos hátrányból felálló Cityt Robin van Persie szabadrúgásgóljával sikerült legyõzniük. Ez további bizonyítéka volt annak, hogy a United szinte "egyedülálló képessége" a drámai körülmények között aratott gyõzelem.
 
"Nyilván azzal a céllal mentünk, hogy elhozzuk a három pontot, de tudtuk hogy nem lesz könnyû dolgunk, ha az otthonukban akarjuk legyõzni a városi riválist" - mondta Young a MUTV-nek.
 
"De ahogy mentünk elõre és 2-0-ra vezettünk, az nagyszerû érzés volt, és erõt adott mindannyiunknak. El kell ismerni, kiábrándító volt, amikor a City kiegyenlített, de ez a csapat soha nem adja fel. Az utolsó percekig harcolunk a gyõzelemért, ha csak hajszálnyi az esély, akkor is. Csak vissza kell tekinteni a United történelmére, a gyõztes mentalitás a vérünkben van."
 
 
"A csapatszellem és gyõzelem utáni éhség ami segített elhozni az Etihadból a három pontot. Kétgólos elõnybõl nem veszíthettük el a mérkõzést, különösen nem a City ellen. Hat ponttal vezetjük a tabellát és ez egy igen szép elõny ahhoz, hogy nekivágjunk a karácsonyi idõszak forgalmas menetrendjének. Fontos volt számunkra ez a gyõzelem, ha a 2-2-es döntetlennel jövünk el a Citytõl, vereségként éltem volna meg, de így kimondhatatlanul boldog vagyok." 
 
Young csalódott volt, hogy a bíró nem adta meg gólját, az állítólagos les miatt.
 
"Éreztem, hogy rúgni kell még egy gólt a második félidõben. Sajnálom, hogy a bíró nem adta meg a találatom, de az igazság gyõzött és a végén Robinnak sikerül belõnie a gyõztes gólt. A bíró ilyenkor kénytelen a partjelzõre hagyatkozni, de remélem a visszajátszásból kiderül majd, hogy nem volt les."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!