Indul a Lancashire Cup

A Vörös Ördögök tartalékai ma este a Morecambe elleni összecsapással kezdhetik meg sorozatukat, mellyel remélhetõleg sikerül megvédeniük a tavaly elnyert Lancashire Cupot.


Warren Joyce csapata augusztusban emelte magasba a trófeát azután, hogy a döntõben legyõzte az Accrington Stanley-t. Ez a sorozat általában megengedi, hogy fiatalabb játékosokkal kiegészült csapattal lépjen pályára a United.

Bár mivel a közelmúltban a NexLions Cupon több fiatal is pályára lépett Singapúrban, így várhatóan ezen az összecsapáson több U21-es játékos lép majd pályára, kivéve természetesen azokat, akik kölcsönben szerepelnek.

 


A tavalyi évben majdnem 3000 szurkoló dacolt az esõvel és szurkolt végig a Morecambe elleni, felkészülési szezonban lejátszott barátságos meccsen, melyen Danny Drinkwater és Jesse Lingard góljaival 2-0-ra gyõztek a Vörös Ördögök. Jelenleg már mindkét játékos a Leicester City gárdáját erõsíti - Lingard kölcsönszerzõdés keretein belül.

Jim Bentley, a Morecambe menedzsere ezt mondta a klubja hivatalos oldalán: "Nem ez a legnagyobb sorozat a szezonban, de az egyik legvonzóbb összecsapás a világ alighanem legnagyobb klubja ellen."

"Nagyon jól jön az is, hogy a tartalékok egész évben játszhatnak, ami hatalmas lökés a klub számára. Ráadásul bármilyen United csapat is az ellenfél, néhány olyan játékos biztosan játszani fog, akik a jövõ sztárjai lehetnek, ami miatt ez szintén nagyszerû alkalom lehet."

Az összecsapás magyar idõ szerint 20:00-kor kezdõdik és amennyiben találunk streamet, természetesen a FanaticsTV-n megtalálható lesz!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!