Rafael jelölése

Rafael da Silvát, a Manchester United védõjét jelölték a Samba Gold díjra, melyet olyan brazil játékos nyerhet el, aki Európában játszik.


A 22 éves játékos eddigi legjobb évét töltötte a Vörös Ördögöknél és a díjra jelölt 30 játékos közé került. A december 30-ig tartó szavazásra korábbi játékosok és menedzserekbõl álló szakértõi gárda, újságírók és szurkolók szavazhatnak. Tavaly Thiago Silva nyerte a trófeát, míg 2010-ben Maicon zsebelte be a díjat, aki azóta már a Manchester City játékosa.

Rafael egyik védõtársa, Jonny Evans a közelmúltban azt mondta csapattársáról, hogy energiája és lelkesedése "megadja az alaphangot a többi játékos számára".

"Minden elismerést megérdemel, a világ egyik legjobb jobb hátvédje lesz, nem kétség."

Szavazni a Samba Foot honlapján lehet Rafael mellett többek között a tavalyi gyõztesre, Thiago Silvára is, vagy Daniel Alvesre(Barcelona), Diegora(Wolfsburg), Hulkra(Zenit St Petersburg) és Felipe Melora(Galatasaray). De vannak más olyan játékosok is Rafaelen kívül, akik az angol bajnokságban szerepelnek: David Luiz(Chelsea), Ramires(Chelsea) és Sandro(Tottenham).

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!