Yorke Robint dicsérte

A korábbi United csatár, Dwight Yorke bõkezûen szórta a dicséreteket Robin van Persie-re.


A holland csatár a hétvégi ellenfél, a Swansea csatárával, Michuval együtt vezeti a Premier League góllövõlistáját és Yorke - aki csodálatos bemutatkozó szezont tudhatott magáénak 1999-ben a Vörös Ördögöknél - örömmel látja, mennyire kiválóan alkalmazkodott a manchesteri élethez a 29 éves támadó.

"Robin tûnik egyelõre a legjobbunknak a szezonban" - mondta Yorke a Manutd.com-nak. "A legutóbb fantasztikusan termelte a gólokat az Arsenalban, amivel hatalmas hírnevet szerzett magának, itt pedig tovább folytatta azt, amit tavaly csinált. Ráadásul fitt tudott maradni, ami kulcsfontosságú."

"Jó látni, hogy állandóan képes a gólszerzésre. Ha csatár vagy, nem számít, hogy játszol, a gólok alapján ítélnek meg téged és õ lövi is azokat. Kiemelkedõen teljesített."

 


Yorke tisztában van azzal, hogy az ünnepi idõszak meghatározó lehet a bajnoki címért folyó harcban és reméli, Sir Alex Ferguson csapata továbbra is a legmagasabb fokozaton tud majd teljesíteni: "Jól mentek eddig a dolgok. Hat ponttal vezetni ebben az idõszakban jó eredmény, de a menedzser nagyon is jól tudja, mennyire fontos, hogy a karácsonyi idõszak utánra is megmaradjon az elõny és az elsõ helyet bebiztosítsa a csapat."

"Remek, hogy a játékosok felépültek sérüléseikbõl, különösen Nemanja Vidic felépülése remek, a csapat egyre erõsebbnek tûnik és a helyekért egészséges verseny van a csapaton belül. Ez az idõszak arról szól, hogy a csapatok lendületet vegyenek a szezon második felére - reméljük ezt sikerül megvalósítanunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!