Rafael és Nani nem épült fel

Rafael hiányozni fog a vasárnapi, Swansea elleni bajnokiról, míg Nemanja Vidic várhatóan nem lesz a kezdõcsapat tagja annak ellenére, hogy térdsérülésébõl felépülve a Sunderland ellen már pályára léphetett.


A brazil jobb bekk combizom húzódás miatt kénytelen volt kihagyni a Fekete Macskák elleni, az Old Traffordon lejátszott bajnokit is és nem kockáztatják meg pályára lépését Dél-Walesben. Vidic a Sunderland ellen már pályára léphetett a második játékrészben, szeptember óta ez volt az elsõ meccse a szerbnek, de valószínûleg most is csak a padon kap majd helyet. Nani pedig - aki szintén combizom sérüléssel bajlódik - továbbra sem bevethetõ.

Jonny Evans - aki ma hosszabbította meg szerzõdését - még a Manchester City elleni rangadón szenvedett lágyék sérülést, de vasárnap már pályára léphet.

"Jonny-nak volt 1-2 sérülése, de remélhetõleg ezeken már túllépett" - mondta Sir Alex Ferguson percekkel ezelõtt újságíróknak a szokásos sajtótájékoztatóján. "Vasárnap már bevethetõ lesz, míg Kagawa hétfõtõl edz együtt az elsõ csapattal."

 


"Vida nagyszerûen dolgozik az edzéseken, ez része annak, hogy visszatérjen. Mindezek alapján Smalling, Jones, Ferdinand és Evans az opció számomra. Nagyon jó ez számunkra és jobb is, mint volt. Rafael nem játszik majd vasárnap, mert még mindig sérült a combizma, ahogyan Nani is sérült továbbra is. Õket leszámítva azonban rendben vagyunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!