Evans: A Swansea játéka fekszik nekünk

Jonny Evans bízik abban, hogy a holnapi bajnoki ellenfél stílusa a kezükre játszhat.


Mióta két éve a walesiek feljutottak az élvonalba, rengeteg csodálót szereztek a nyugodt passzos, gyors tempójú, nyomásra épülõ játékukkal. Ám Evans szerint ezt a stílust a United ismeri és a friss szerzõdéssel rendelkezõ védõ hisz abban, hogy vasárnap nyolcadik idegenbeli gyõzelmüket is megszerezhetik a szezonban.

"Nagyon lenyûgözött engem a Swansea" - mondta Evans. "Néha láttam õket a tévében és amit játszanak, az nagyon jó."

"Amikor menedzser váltás volt náluk, az emberek azt hitték, a stílusuk is változni fog, de nem így lett. Talán kicsit határozottabbak, ám így is sok gólt szereznek. Szeretik jól megjáratni a labdát."

"Ha megnézzük a Swansea-t, úgy játszanak, mint az európai csapatok. Szeretik a földön tartani a labdát, körbejáratni, amit nem sok csapattól látni a Premier League-ben."

"Ez fekszik nekünk, mi már megszoktuk ezt az európai meccseinkbõl."

 


Evans tavaly nem játszott a Swansea ellen, de kemény összecsapásra számít. Arra is figyelmeztette a szurkolókat, hogy várhatóan a walesieknél lesz többet a labda.

"A Swansea-nak hosszú idõszakai lesznek, amikor náluk lesz a labda. De türelmesnek kell lennünk, tartanunk kell a felállásunkat és formánkat. Az utóbbi idõben jellemzõ ránk a kontra építése, remélhetõleg most is elcsípjük a labdákat és szerzünk gólokat."

"Tavaly az idegenbeli meccsen a padon ültem, akkor 1-0-ra gyõztünk, de nekik is volt egy vagy két helyzetük. Tudjuk, hogy nehéz meccs lesz, de tudjuk azt is, hogyan kell ellenük játszani. Várjuk már az összecsapást."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!