Vidic csalódott

Nemanja Vidic és csapattársai csalódottan hagyták el a Liberty Stadiumot, mivel a megszerezhetõ három pontból csak egyet sikerült elhozniuk, de a szerb védõ szerint sok múlott a szerencsén is ma este.


A Swansea elleni találkozón, ugyanis Patrice Evra gólja mellett a Vörös Ördögök lövése két alkalommal is a kapufáról pattant ki és a második félidõben sem kapták meg a jogosnak vélt büntetõrúgást. 

 
"Voltak remek helyzeteink, de meg kell adni Swansea is jól játszott " -monddta  Vidic a MUTV-nek. 
 
"Remekül harcoltak, így csak  egy pontot sikerült szereznünk. Összességében azt hiszem jól játszottunk és volt esélyünk a gyõzelemre, de nem most  a szerencse nem állt mellettünk."
 
Vidic szerint, aki  több mint három hónappal kihagyás után elõször játszott teljes játékidõt, a Vörös Ördögök az elsõ félidõ, második részében hibáztak. 
 
 
"Jól kezdtük a játékot , de a 10 vagy 15-perces varázslatot követõen, a gól után kiengedtünk és ezt a Swasea, ki is használta. Bár a teljes játékidõt tekintve többet birtokoltuk a labdát és több remek helyzetet is sikerült kiharcolnunk, valahogy a gól nem jött össze."
 
"Tudtuk, hogy a Swansea  keményen fog harcolni hazai pályán, de akkor is csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült elhoznunk a három pontot."
 
A United még mindig vezeti a Premier League tabelláját, de ha nem akarják elveszíteni négypontos elõnyüket, a gyors egymásután következõ mérkõzésekbõl a következõ kettõt, meg kell nyerniük. December 26-án az Old Traffordon a Newcastle, majd 29-én a a West Bromwich Albion csapatával mérhetik össze erejüket.
 
"Három játék, kilenc nap alatt" mondta Vidic. "Van még néhány sérülésbõl visszatérõ játékosunk, azt hiszem ez fontos lesz a következõ idõszakban."
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!