Evra gólja nem a véletlen mûve

Patrice Evra örül, hogy immár harmadik gólját szerezte ebben a szezonban.


Evra a Swansea elleni - szezonban elsõ - bajnoki döntetlen 16. percében juttatta elõnyhöz a Unitedet egy nagyszerû fejessel Robin van Persie szögletét követõen. A francia - aki 2006-ban csatlakozott a Vörös Ördögökhöz - fél szezon alatt megduplázta góljai számát - mindez pedig betudható az önbizalomnak.

"Ez nem véletlen" - mondta Evra az MUTV-nek. "Kezdtem hinni, hogy képes vagyok betalálni. Ezért van az, ha szögletet kapunk, próbálok megfelelõen helyezkedni. Mindig jól érkeztek a labdák - Wayne adta eddig a két gólom elõtti labdákat, most pedig van Persie is elõkészített."

 


A lelkesedés azonban rövid ideig tartott, mert Michu a 29. percben kiegyenlített, a második félidõben pedig elég frusztráló volt az, hogy vagy egy fehér mezesrõl, vagy a kapufáról jött vissza a labda a United próbálkozásai után.

"A legfontosabb, hogy meg akartuk nyerni a mérkõzést. Úgyhogy csalódottak vagyunk. Úgy vélem, megérdemeltük volna a három pontot, rengeteg helyzetet kialakítottunk, mégis csak egy ponttal utazhatunk vissza Manchesterbe. Az eredmény miatt csalódottak vagyunk, a teljesítményünk miatt nem."

A Unitednél tudták, hogy rendkívül nehéz mérkõzés vár rájuk, de a Swansea egyenlítését követõ 20 percet leszámítva a Vörös Ördögök domináltak. "Nagyon tiszteltük a Swansea-t" - folytatta Pat. "Az utolsó szezonban, amikor mi nyertünk 1-0-ra, nagyon megrohamoztak minket. De ma mi rohamoztuk meg õket, ezért is nagy csalódás, hogy nem tudtunk gyõzni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!