Rafaelt dicséri Sir Alex

Sir Alex Ferguson szerint Rafael volt a szezon eddigi részében a csapata legjobbja.


A brazil védõ mindenki másnál több mérkõzésen volt kezdõ a szezon során és rendszeresen mutatott olykor igen kiváló védõmunkát, kombinálva ezt a lelkesedésével megtûzdelt támadójátékkal. Sõt, még néhány gól is fûzõdik a nevéhez.

Sir Alex a Newcastle elleni összecsapás elõtti United Review-ben írt cikkében lírai hangvételben írt Rafael érettségérõl és fejlõdésérõl, különösen amit az utóbbi egy év alatt ért el.

"Számomra a leginkább szembetûnõ fejlõdés ebben a szezonban abban az érettségben lelhetõ fel, melyet Rafael a játékába tudott tenni" - mondta a Untied fõnöke.

"Képességeivel és nagyszerû lelkesedésével mindig megmutatta magát, mint védõ, bár nem mindig hozott megfelelõ döntést, különösen európai meccsek során, amikor volt néhány ijesztõ pillanata neki is és ezzel nekünk is."

 


"A Queens Park elleni mérkõzésen [elõzõ hónapban] mind védekezõ, mind támadójátéka kiemelkedõ volt, kulcsszerepe volt abban, hogy 3-1-re gyõztünk."

"Minden habozás nélkül azt mondhatnám, hogy õ a legtöbbet fejlõdött játékosunk ebben szezonban és a néhány gólja is jól tükrözi vágyát abban, hogy elöl is segítségre legyen."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!