Evra: Teljesítenünk kell

Patrice Evra szerint a Manchester United idénybeli elsõ döntetlenjét követõen - amelyet tegnap a Swansea City ellen értek el idegenben - még nagyobb fontossággal bír, hogy gyõzzenek az elõttük álló hét során a Newcastle, a WBA és a Wigan ellen.


Evra góljának köszönhetõen vasárnap elõnybe kerültek a Vörös Ördögök a Liberty Stadiumban, de Michu még az elsõ félidõben kiegyenlített a hazaiak javára, amely két pontjába került a listavezetõ manchesterieknek. Mindazonáltal kevés idõ áll rendelkezésre arra, hogy a sok kihagyott helyzeten, és a gyõztesgól megszerzésének elmaradásán merengjenek a Unitednél, a következõ erõpróba ugyanis már a nyakukon van, a Newcastle Albion Boxing Dayen való vendégjátékával.

 

 

"Úgy éreztem, hogy gyõzelmet érdemeltünk volna Swanseaban, éppen ezért magabiztos vagyok azt illetõen, hogy a karácsonyi idõszak további mérkõzéseit megnyerjük" - kezdte Evra a MUTV-nek.

 

"Tovább kell lépnünk a vasárnapi döntetlenrõl, és a következõ, Newcastle elleni mérkõzésünkre kell koncentrálnunk. Nagyon fontos, hogy nyerjünk, illetve az is, hogy továbbra is jól játszunk."

 

"Szerintem csak arra van szükségünk, hogy magunkról beszéljünk, nem pedig a másik csapatról [Newcastle]. Otthon fogadjuk a Newcastle-t, biztosnak kell lennünk abban, hogy otthon tudjuk tartani a három pontot. Ezt követõen a West Brom látogat hozzánk, és ott is csak a három pont az elfogadható eredmény számunkra."

 

"Ez egy nagyon fontos idõszaka a szezonnak, ahol lehetõség van rengeteg pontot gyûjteni. Nem aggódom, önbizalommal telve várom az Old Traffordon rendezendõ mérkõzéseket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!