Welbeck óvatos a Szarkákkal kapcsolatban

A Newcastle közepesen teljesített a szezon elsõ felében, de mindez nem téveszti meg Danny Welbecket.


A Szarkák a tabella alsó felében küzdenek a pontokért, a rengeteg sérülés miatt reményük sincs arra, hogy a tavalyi ötödik hely közelébe kerüljenek.

Ám Welbeck tudja, Alan Pardew csapata tele van tehetséges játékosokkal, akik képesek arra, hogy a karácsony másnapján lejátszanó bajnokin kellemetlen pillanatokat szerezzenek a Unitednek az Old Traffordon.

"Idén kicsit keményebbnek találták a dolgokat, de tudom, hogy volt néhány sérültjük is, ami közre játszott" - mondta Danny a United Review-nek.

"Még mindig ott van a teljes csapatukban a potenciál. Támadásban veszélyt jelentenek - mindenki ismeri az olyan játékosokat, mint Demba Ba és Papiss Cissé."

 


"Ha megkapom a lehetõséget, csak annyit tehetek, hogy nézem a játékukat, keresem a gyenge pontokat és ott próbálok kérokat okozni."

Welbeck reménykedik a lehetõségben azok után, hogy Robin van Persie érkezése és Javier Hernandez kiváló formája miatt játéklehetõsége lecsökkent. A 22 éves támadó arról is beszélt, hogy a karácsonyi mérkõzéseknek van negatív és pozitív vonzata is.

"Azt hiszem, a legrosszabb az egészben az, hogy karácsony estét hotelbe kell tölteni és nem a családdal. Az emberek nem látják a dolgok ezen oldalát."

"De a játékosok nagyon várják az ünnepi idõszakot, mert gyorsan jönnek a meccsek és ha jó eredmények jönnek, nagyon jó helyzetbe kerülhetnek az új évre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!