Chicha a különleges érzést ízlelgeti

Miután végül megfordította a Newcastle elleni meccsen karácsony másnapján a United javára, Chicharito érthetõen szívesen ízlelgette az utolsó pillanatban szerzett gyõzelmet.


Alan Pardew csapata elleni lenyûgözõ összecsapás 90. perce után Michael Carrick passzát juttatta a kapuba, megkoronázva ezzel energikus teljesítményét. A mexikói csatár ragaszkodik ahhoz, nincs semmi, ami ehhez az érzéshez hasonlítható.

"Ez egy nagyszerû érzés, nagyszerû pillanat" - mondta Hernandez az MUTV-nek. "Az összes csapattárs, a stáb, a Fõnök és az összes szurkoló erre a pillanatra vár és amikor ez eljön, az energia és a hangulat hihetetlen a stadionban."

"Látható a szurkolók és a játékosok reakciója, a legfontosabb pedig az, ha a bajnoki címért akarunk harcolni, akkor nem adhatjuk fel a meccset egy pillanatra sem. Ez a lelkierõ minden egyes mérkõzésen ott lesz, ami nagy boldogság számunkra. A Manchester United történelme az sugallja nekünk, hogy soha ne adjuk fel a meccs végéig."

 


Az izgalmas gyõzelem és a Man City váratlan sunderlandi veresége azt jelenti, a Vörös Ördögök hét ponttal áll a tabella élén, ám Chicha szerint ez nem okoz önelégültséget az Old Traffordon.

"Remek pozícióban vagyunk, de nem fogjuk azt gondolni, hogy elvégeztük a munkánkat" - folytatta a mexikói. "Nehéz hazai és idegenbeli meccsek jönnek, úgyhogy folytatnunk kell tovább. Ez a különbség nagy önbizalmat ad nekünk, de ugyanezt szeretnénk csinálni minden meccsen: gyõzni és bezsebelni a három pontot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!