Chicha kitartása kifizetõdött

Rio Ferdinand csapattársa, Javier Hernandez személyiségét és kitartását dicsérte azt követõen, hogy a mexikói gólja döntötte el a karácsony másnapján megrendezett Manchester United - Newcastle összecsapást.


Chicharito egyike volt azoknak, akik kiemelkedõt alkottak az Old Traffordon kitartó és szenvedélyes játékukkal az Álmok Színházában, amikor a Szarkák ellen háromszor is felálltak hátrányból és végül 4-3-ra megnyerték az összecsapást.

Bár több lehetõséget is elpuskázott - köztük két fejest a második félidõben, egyiket a kapu mellé, másikat Tim Krul kezébe bólintva -, végül erõfeszítései jutalmat kaptak, amikor a 90. percben Michael Carrick remek ívelésébõl gólt szerzett, mellyel drámai módon nyert csapata.

Ennek eredményeként Rio Ferdinand hamar dicsérõ szavakkal illette csapattársát, miközben elmondta, miért elégedettek a védõk azzal, ha ilyen minõségû és szorgalmú támadó mögött játszhatnak.

 


"Nem gond, ha a csatárjaid kihagynak helyzeteket, ha mindig azon vannak, hogy helyet csináljanak és lehetõségeket alkossanak" - mondta Rio az MUTV-nek.

"Õ sem hajtja le a fejét, ha kihagy egy helyzetet - akarata és vágya mindig arra irányul, hogy az elsõ alkalommal javítsa hibáját. A kitartásodért megkapod a jutalmat és õ ezt megkapta."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!