Young és Welbeck is visszatérhet a WBA ellen

Danny Welbeck és Ashley Young is visszatérhet a csapatba a West Bromwich Albion szombati manchesteri vendégjátékakor, de Sir Alex Fergusonnak több erõnléti problémával is meg kell küzdenie a hétközi, Newcastle elleni mérkõzést követõen.


A támadópáros kihagyta a Boxing Dayen aratott Newcastle elleni thrillerbe illõ 4-3-as gyõzelmet, de azáltal, hogy velük együtt még esetleg Kagawa is számításba jöhet szombaton csereként, a skót menedzsernek több variációs lehetõsége is akad a támadószekcióban.

 

Wayne Rooney sérülése javulófélben van, de ezt a mérkõzést is kénytelen lesz kihagyni, emellett pedig Ryan Giggs játéka se valószínû, annak ellenére, hogy a Szarkák ellen remek teljesítménnyel rukkolt elõ a második félidõben.

 

"Nem tudok friss információkról beszámolni sérülési fronton, miután csak két nap telt el szerda óta, és akadtak problémáink a vizes, és mély talajból fakadóan" - kezdte Sir Alex szokásos, mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóját.

 

"Szerintem koruk miatt meg kell vizsgálnunk Paul Scholes és Ryan Giggs állapotát, mert ez nagyon sokat kivehetett belõlük."

 

"Reményeink szerint talán Young készen fog állni a bevetésre csakúgy, mint Danny. Õ beteg volt kedden este, de szerintem rendben lesz. Legalább õk ketten frissességet hozhatnak a csapatba. A többiekkel kapcsolatban majd még megvizsgáljuk, mennyire fáradtak."

 

"Most minden egyes játékos nagyon nagy fontossággal bír, hiszen egy-két sérülés mindig becsúszik. Rooney kidõlt legalább két mérkõzésre. De tegnap már egy picit jobban volt. Majd még megvizsgáljuk Phil Jones állapotát is, de nem hiszem, hogy holnap számíthatnék rá."

 

 

Shinji Kagawa nagyon élvezte, hogy pályán lehetett a 4-3-as Newcastle elleni gyõzelem elõtti bemelegítésnél, annak ellenére, hogy nem volt benne a mérkõzésre nevezett keretben sem.

 

"Shinji szeretett volna ott lenni a bemelegítésnél és a pályán edzeni, mert már nagyon közel áll a visszatéréshez" - magyarázta Ferguson.

 

"Majd meglátom ma, milyen állapotban lesz és attól függõen, hogy kire számíthatok, talán még a kispadra is leültethetem."

 

"A legfontosabb dolog, hogy felmérjük a játékosok erõnléti állapotát, és hogy egy-ketten mennyire fáradtak."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!