Hernandez a példakép

Javier Hernandez a tökéletes példakép minden fiatal labdarúgó számára.


A mexikói csatár késõi góljával gyõzte le a United a Newcastle csapatát, a játékos idén már a tizedik gólját jegyezte, ráadásul fáradhatatlan teljesítménnyel rukkolt elõ, miközben Sir Alex Fergusont minden egyes nap lenyûgözi az edzéseken is.

"Chicha ezt csinálja egész szezonban" - mondta a menedzser a mai sajtótájékoztatóján. "Mindig, amikor játszik, hozzájárul a csapat teljesítményéhez. Már 10 gólt szerzett, pedig nem is játszik minden héten."

"Négy vagy öt gólt is lõhetett volna szerdán. Az elsõt a kapus hárította, majd eltalálta a kapufát, utána a fejesét védte a kapus, majd kicselezte a hálóõrt, de a lövését blokkolták. Ötöt is lõhetett volna."

"A játékhoz tett erõfeszítése és lelkesedése fantasztikus. Nagyszerû példája mindenkinek, aki focista akar lenni. Minden edzésen pontosan ugyanúgy dolgozik, 100%-ot belead. Felüdülést jelent, ha olyan fiatalt kapsz, aki így áll a labdarúgáshoz."

 


Hernandez maga is elmondta, hogy kitartása kifizetõdõ volt és mennyire fontos, hogy továbbra is türelemmel kivárja a lehetõségeit.

"Ha minden kihagyott helyzeten bánkódsz, akkor soha nem fogsz tudni koncentrálni a következõre" - mondta Chicharito az MUTV-nek.

"Ez a játék része, soha nem lesz tökéletes meccsed, nem fogsz öt lehetõségbõl öt gólt szerezni, ezért is szép a futball, de a legfontosabb a három pont. Itt nincsenek hõsök. Mindegy, hogy az utolsó percben szerzek gólt, vagy hogy négyet lövünk, a legfontosabb, hogy megvan a három pont és a Manchester City kikapott."

"Ha megkérdezed a világ összes játékosát, mindegyikük azt fogja mondani, hogy minden meccsen játszana, de itt, a világ legnagyobb klubjánál verseny van csapaton belül is. Az összes többi játékossal is tisztában kell legyél. Öt csatár van itt, mindannyian szerepelni akarnak a meccseken, de a lényeg, hogy egy vagy 90 perc alatt, de bizonyítanom kell, mindig ugyanezt akarom." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!