Ferguson: Nem lesz komoly igazolás

Sir Alex Ferguson ragaszkodik ahhoz, hogy a januári átigazolásban semmi komoly ügyletet nem tesz.


A Vörös Ördögöket már rengeteg névvel összehozta a média, ám a Fõnök csak akkor igazolna, ha elérhetõvé válna számára megfelelõ fiatal játékos.

"Ne várd visszatartott lélegzettel azt, hogy a Manchester United beleveti magát az átigazolási idõszakba, amikor jövõ héten megnyit a piac! - írta Sir Alex a United Review-ben. "Ha mindent elhinnél, ami a médiában megjelenik, nekünk lenne a legnagyobb csapatunk Európában és nem beszélve arról, hogy csõdbe is mennénk."

"A szezon eleje óta egy rakás játékossal összehoztak minket, néhány közülük nagyon jó játékos, de ezek nem történnek meg."

"A fociban soha nem mondhatod, hogy soha, mert nem tudhatod, ki válik elérhetõvé, de nem áll szándékomban januárban komoly üzleteket kötni. Elégedett vagyok a játékosaimmal, olyan jó csoportot alkotnak, mint bármely más csapatom az Old Traffordon töltött idõm alatt."

"Szóval nem fogunk pánikolva rohangálni. Természetesen mint mindig, most is figyelni fogunk az olyan fiatalokra, akiket fejleszteni tudunk, ha elérhetõvé válnak."

 


"Mindig is ezt tettük és ez az oka annak, hogy soha nem kell kétségbeesetten igazolnunk. Mindig a jövõért dolgozunk, miközben próbálunk mindig gyõztes csapatot összerakni a jelenre. Persze a komoly sérülések is közbeszólhatnak, de véleményem szerint nagyon jól lefedett csapatunk van, hogy megbirkózzunk egy játékos hiányával."

Sir Alex Ferguson abba is betekintést engedett, hogyan gondolkodik csapata méretérõl és hogyan birkózik meg bármilyen hiányzóval.

"Mindig 10%-os sérülési aránnyal dolgozom, átlagosan arra számítok, hogy 20 játékos közül mindig hiányozni fog egy pár. Mindez bonyolulttá válik akkor, ha több játékos is kiesik. Például eléggé aggasztó volt, amikor a szezon korábbi szakaszában sérültek voltak a védõink és azt hiszem, ez egy-két eredményen meg is látszódott."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!