Young hálás a védelemnek

Ashley Young tisztelettel adózik a United védelme elõtt a 2-0-ás West Brom elleni gyõzelem után, amelyet az Old Traffordon arattak a Vörös Ördögök.


A Manchester United szélsõje az ellenfél kapuja elé belõtt labdájából szereztek vezetést Gareth McAuley öngólja révén, amelyet már Ben Foster sem tudott hárítani. Viszont a szélsõ úgy érzi, hogy rengeteget köszönhetnek a védõtársaiknak, hiszen kapott gól nélkül sikerült lehozniuk a mérkõzést.
 
"Mindig veszélyt hordoz magában, ha ellentámadásokra játszunk, mellyel az ellenfél nagyobb labdabirtokláshoz jut" - magyarázta Young, az MUTV-nek adott nyilatkozatában.
 
"Amint Robin [van Persie] megszerezte a második gólunkat a mérkõzés eldõlt, de a védelem így is ragyogó volt. A hátsó négyes és a kapusunk fantasztikusak voltak a mai napon."
 
"Zseniális érzés kapott gól nélkül lehozni egy mérkõzést. Mindenki fantasztikus volt hátul és minden dícséretet megérdemelnek, amiért nem kaptunk gólt és ezért rengeteget dolgoztak. Nem volt könnyû ez a nap. Mindenki tiszta sár volt és holnap valószínûleg mindenki fáradt lesz, de jó munkát végeztünk."
 
Young nem volt szerencsés, hiszen a szezonbeli elsõ gólját még mindig nem tudta megszerezni.
 
 
"Természetesen nagyon szeretném már megszerezni a szezonbeli elsõ gólomat" - vallotta be Young. "Eddig még nem sikerült, de ha lesz rá alkalmam, akkor próbálkozom és remélem össze fog jönni!"
 
"Valaki azt mondta nekem, hogy pontosan ugyanaz történt, mint az elõzõ szezon nyitó mérlõzésén [amikor Steven Reid lõtt öngólt]. De mindegy is. A lényeg, hogy mindig jó látni, ha a labda az ellenfél hálójában köt ki."
 
"Az egyik lövésemet Ben bravúrosan hárította, ezért is lehetett egykor a válogatott elsõ számú hálóõre. Õ egy fantasztikus kapus, de végül ugyanolyan gólt kapott, mint az elõzõ szezonban. Ez csak egy dolog, de én örülök, hogy megszereztük a 3 pontot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!