Sir Alex elégedett

A drámai Boxing Day eseményei után Sir Alex Ferguson örült a sokkal egyértelmûbb hazai gyõzelemnek a West Brom csapata ellen, bár a Vörös Ördögök keményen megdolgoztak a 2-0-ás eredményért.


Gareth McAuley öngólja a kilencedik percben tökéletes kezdést jelentett a United számára, viszont a házigazdáknak az utolsó percekig kellett várniuk a második gólra, amit a csereként beállt Robin van Persie szerzett. 
 
Sir Alex rámutatott arra, hogy kissé nehezen született meg a második gól, de boldog volt, hogy a megszerzett három ponttal továbbra is tartani tudják a városi rivális Cityvel szembeni elõnyüket.
 
"Egy kicsit lelassult a meccs" - kezdte a United menedzsere az MUTV-nek adott interjújában.
 
"Jól teljesítettünk az elsõ félidõben, uraltuk a pályát, de el kell ismernünk, a West Brom jól játszott a második félidõben. Remek keresztlabdáik voltak, rugalmasak voltak és makacsul harcoltak. Keményen megdolgoztatták a védelmünket."
 
"Nagyon kezdtek feljönni a második félidõben, ezért úgy döntöttem, hogy felküldöm Robint és Paul Scholest. Ekkor rendezettebb lett a játékunk és persze ahogy már megszokhattuk, Robin lõtt egy fantasztikus gólt. Ez egy jó eredmény, fõleg ha figyelembe vesszük, hogy négy nap alatt két meccset játszottunk."
 
 
Sir Alex örült, hogy Shinji Kagawa újra akcióba lépett két hónapos lábadozása után. Továbbá dicséretben részesítette van Persie-t lenyûgözõ késõi gólja miatt.
 
"Robin egy fantasztikus játékos. Jött és megváltoztatta a játékot. Minden alkalommal, amikor pályára lép, ezt újra és újra megteszi. Nagyon élvezem a játékát, õ igazán nagy pluszt jelent a számunkra."
 

"Shinji remek volt az elsõ félidõben. Nyilván nincs még a legjobb formájában, szüksége van még néhány meccsre, hogy igazán beinduljon, de elégedett vagyok a mai teljesítményével. Õ egy nagyon jó munkamorállal bíró játékos és sokat dolgozik, hogy visszanyerje újra a formáját." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!