Vidic: Emlékezzünk, miket tanított 2012

Vidic a WBA elleni találkozó legjobbja lett és nagyban hozzájárult, hogy csapata továbbra is hét ponttal vezeti a bajnokságot, ám elmondása szerint gondolniuk kell arra, mi történt a tavalyi szezon végén annak érdekében, hogy most ne adják el elõnyüket.


Nemanja Vidic kapitányhoz méltó teljesítményt mutatott az Albion ellen, amely után Sir Alex Ferguson harcoshoz hasonlította a szerbet.

Mindössze a szezon ötödik olyan találkozóját produkálta a manchesteri csapat, amely során nem kapott gólt, minek után a klub hivatalos oldalán meghirdetett szavazást végül Vidic nyerte meg a szavazatok 59%-át bezsebelve, megelõzve Michael Carricket (15%), Ashley Youngot (14%), Tom Cleverleyt (10%) és Patrice Evrát (2%) is.

"Jó, hogy hét pontos elõnyünk van" - mondta Vidic az MUTV-nek. "De óvatosnak kell lennünk, mert még mindig hosszú út áll elõttünk. Az elõzõ év során megtapasztalhattuk, hogy nyolc ponttal vezettünk, mégsem sült el jól a szezon vége."

"Azt hiszem, ez a szezon más. Érettebbek vagyunk. Fiatal játékosaink vannak, akik tapasztalatot szereztek az elõzõ évben. Ez nagy segítség a csapat számára. Megvan a tapasztalatunk, amivel azt hiszem jól meg tudjuk oldani a helyzetet."

 


Vidic állapota a felépülés alatt számos alkalommal visszaesett, ám a védõ túljutott ezeken és elmondása szerint a menedzser számára a szezon ezen szakaszában rendkívül fontos a keret erõssége, valamint arról is beszélt, hogy térdmûtéttjét követõen az orvosok szemmel tartják ót, mikor is léphet pályára.

"Fontos a keret erõssége" - folytatta Nemanja. "Mindig fontos a bõ keret. A Fõnök mindig is jól forgatta a sok játékost, ami nagyon jól mûködött, különösen ha megnézzük mennyi sérültünk volt az elmúlt néhány évben. Sok sérültünk volt a múltban, ami ellen csinálni kell valamit."

"Az orvosom is felügyeli a meccseket, amiken játszhatom" - mondta Vidic az MUTV-nek. "Az elsõ 2-3 hónap során kell igazán figyelni, mert néha elõfordulhat reakció. Ez egy folyamat, amin keresztül kell mennem. Boldog vagyok, hogy sikerült három hónap után ismét játszanom. Jó, hogy a pályán vagyok és meccsen játszom. Remélhetõleg gyakrabban tudok majd játszani." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!