Mancini: RvP nyerheti meg a United bajnoki címét

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini szerint jelen pillanatban Robin van Persie jelenti a különbséget csapatuk és a Manchester United között.


Van Persie múlt nyáron a Manchester Unitedet választotta bajnoki és városi riválisuk, a Manchester Cityvel szemben, és 22 millió fontért az elõzõ szezon ezüstérmeséhez igazolt az Arsenaltól.

 

A Kékek menedzsere, Roberto Mancini már korábban elismerte, hogy érdeklõdött a 29 éves támadó megszerzése felõl, de csak most árulta el, mennyire akarták igazán a Cityhez csábítani a holland gólvágót.

 

 

"Akartuk Van Persie-t, mert tudtuk, mennyire fontos játékosunk lehetne" - kezdte az olasz menedzser.

 

"Õ teljesen különbözik a többi csatárunktól. A Premier League és a Bajnokok Ligája miatt nagyon nagy szükségünk lett volna rá. Nagyon közel álltunk a megszerzéséhez. Biztosak voltunk, hogy hozzánk kerül majd, de ez végül nem így történt, ezzel pedig már nem tehetünk semmit. Három-négy hónappal azt megelõzõen, hogy a Unitedhez igazolt, nagyon közel álltunk a megszerzéséhez."

 

"Szerintem a Manchester United számára Van Persie kulcsfontosságú játékos. Egyértelmû, hogy õ sokat változtatott a korábbi helyzeten. Jelen pillanatban õ jelenti a különbséget."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!