Ferdinand: Még nem nyertünk semmit!

Rio Ferdinand dicsérte csapattársát, Robin van Persie-t, de figyelmeztette csapattársait a Manchester Unitednél, hogy addig nem elégedhetnek meg teljesítményükkel, amíg nem nyernek valamilyen trófeát.


Hét trófea nélkül zárult Ágyús-szezont követõen Robin van Persie elsõ idénye a Unitednél a legmegfelelõbb irányba halad.

 

A Wigan elleni dupláját követõen minden sorozatot összevetve már 19 gólnál jár a holland támadó, azonban tapasztalt csapattársa, Rio Ferdinand elmondta, sokkal nagyobb a tét ebben a szezonban, mint hogy halomszámra lõdözzék csak a gólokat.

 

"Robin egy nagyon fontos játékosunk" - kezdte hozzá a veterán középhátvéd.

 

"A menedzser látott benne valamit, és küldetésének tekintette nyáron, hogy leigazolja. Szerencsére jelen pillanatban úgy tûnik, hogy pontosan azt teszi, amiért ide jött. Nem csak gólokat szerez. Jól tartja meg a labdát, és másokat is parádésan hoz játékba. Fantasztikus munkát végez."

 

"De még nem értünk a szezon végéhez. Még egyetlen egy érmet se osztottak ki. Nem akarunk a jelenlegi helyzetünkön túl sokat rugózni. Eddig fantasztikus teljesítményt nyújt csapatunkban, de a munka dandárja még hátra van."

 

 

Bár figyelmeztetõleg is fellépett, de Ferdinand emellett dicséri is csapatát.

 

"A bajnokság megnyerése sokkal inkább csapatmunkán alapulhat, mint egy ember teljesítményén" - tette hozzá.

 

"De itt nálunk mindenki könnyen beilleszkedik. Remek játékosokkal rendelkezünk, a kereten belül pedig nagyszerû légkör uralkodik."

 

"Ez a klub egy nagyszerû hely arra, hogy itt játssz, ha hajlandó vagy keményen dolgozni és a csapat tagjának lenni."

 

Most, hogy a Vörös Ördögök hét pontos elõnnyel rendelkeznek a Manchester Cityvel szemben, Ferdinand az elõzõ szezonbeli összeomlásukat követõen, amikor rövid idõ alatt ennél nagyobb elõnyt adtak el, és bukták el a bajnoki címet, figyelemre inti társait.

 

"Az elõzõ év volt az elsõ alkalom, hogy a Manchester City valós eséllyel pályázott a bajnoki címre, éppen ezért sokkal nagyobb figyelem hárult Manchester városára, mint korábban."

 

"De most az a legfõbb feladatunk, hogy a saját házunk táján minden rendben legyen, és a mérkõzéseket egyre másra hozzuk. Csakis magunkra szabad koncentrálnunk, másokat figyelmen kívül kell hagynunk." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!