Idén is lesz Dallas Cup

A Manchester United 2013-ban is részt vesz a Dr.Pepper Dallas Cupon, azon az igen rangos versenysorozaton, melyen tavaly egészen a döntõig jutott a csapat.


Warren Joyce csapatának egyértelmûen elõnyére szolgált a legutóbbi túra az Egyesült Államokban, mely során felbecsülhetetlen tapasztalatot szereztek a játékosok, akik március 24-31. között ismét részt vesznek ezen a versenyen.

A Vörös Ördögök a Gordon Jago Super Group elnevezésû csoportba kerülnek és olyan csapatokat kaphatnak, mint a Fulham, Fluminense, Tigres vagy épp a tavalyi gyõztes Coritiba.

"Igazán várjuk, hogy idén a Dallas Cupon szerepeljünk" - mondta Joyce, az U21-esek fõnöke. "Tavaly a döntõig meneteltünk, ami minden érintett számára nagyszerû élmény volt. Remélhetõleg idén egy lépéssel tovább tudunk menni és haza tudjuk hozni a trófeát."

 


Némely összecsapás helyszíne a történelmi Cotton Bowl lesz Dallasban ezen a neves versenyen, melyet már 1980 óta rendeznek meg.

"A Dr.Pepper Dallas Cup szervezõi izgatottak, amiért a világ legnagyobb klubjainak egyike elfogadta a meghívásunkat az idei versenyre" - mondta Andy Swift, a Dallas Cup ügyvezetõ igazgatója. "Nagyon hálásak vagyunk, hogy a Nike továbbra is csodálatos lehetõséget nyújt ennek a szép játéknak a szurkolói számára Észak-Texasban."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!