Transzfer Center - 2013. január 1-6.

Fernandinho betartja a szavát, és tényleg Manchesterbe, azon belül a Unitedhez igazol?


2013. január 6.

Fernandinho:

Az olasz Calcio Mercato szerint a Manchester United megegyezett a Shakhtar Donetsk együttesével brazil középpályásuk, Fernandinho megszerzésérõl. Az ügynek jelentõs pikantériája az, hogy Fernandinho nemrég a következõket nyilatkozta: "Közel állok egy angol klubhoz való átigazoláshoz. Januártól Manchesterben játszom."

 

 

Robbie Brady:

Egyre inkább úgy tûnik, hogy a Manchester United saját nevelésû ír középpályása a Hull Citybe tart, ahol jelenleg is kölcsönben szerepel. A válogatott játékos a Tigriseknél töltött második idõszaka alatt is bizonyított, és a Sky Sports értesülései szerint 2 millió font ellenében a KC Stadiumba költözhet.

 

 

2013. január 4.

 

Nick Powell:

A Peterborough után újabb csapat, ezúttal a Birmingham City került szóba az ifjú angol középpályással kapcsolatban, mint akik kölcsönvennék. Lee Clark, a birminghamiek edzõje rövidtávon számítana az egykori Crewe játékosra, mintahogy a Peterborough is, azonban elnökük szerint nem valószínûsíthetõ semmilyen lépés az ügyben, miután Powell sérült.

 

 

Mathieu Valbuena:

Az Olyimpique Marseille középpályása nem kívája elhagyni csapatát, a L'Equipe azonban ügynökére hivatkozva azonban tudni véli, hogy két csapat mégis lenne akikért meggondolná eligazolását - a Manchester United és a Manchester City. Christophe Hutteau szerint ügyfele nem hagyná el hazáját, hogy a vele szóba hozott Newcastlebe igazolhasson, de ha egynapon bejelentkeznének érte Manchesterbõl, akkor azon elgondolkodna.

 

 

2013. január 3.

 

Vegard Forren:

Annyi bizonyos, hogy a többek között a Manchester United, az Everton, a Newcastle, a Fulham és a Sunderland által is körüludvarolt norvég védõ elhagyja klubját, a norvég bajnok Molde-t, erõsítette meg az Ole Gunnar Solskjaer vezette klub. A Sky Sports forrásai szerint Forren már elõrehaladott tárgyalásokat folytat egy meg nem nevezett klubbal, éppen ezért már nem is utazott el a norvég válogatott edzõtáborába se.

 

 

 

Manuel Felgueiras:

A Sky Sports szerint román DigiSportnak adott interjúban a CFR Cluj elnöke, Iuliu Muresan elárulta, csapata legpiacképesebb értéke, a portugál kapus, Manuel Felgueiras megfelelõ összeg (hírek szerint 5 millió euró) ellenében leigazolható. Az egykori Braga játékos teljesítményével állítólag a román bajnok elleni mindkét mérkõzésen felkeltette Sir Alex Ferguson figyelmét.

 

 

 

 

Wilfried Zaha:

A Sky Sports értesülései szerint a United is szeretné megszerezni Wilfried Zahát, a Crystal Palace támadóját. Sir Alex Ferguson egyes források szerint azóta figyeli a fiatalt, hogy 2011-ben a Palace kiejtette a Ligakupából csapatát. A Vörös Ördögök mellett a Tottenham, a Chelsea, az Arsenal és a Liverpool is szívesen látná Zahát, aki így nyilatkozott: "Nem vagyok már tinédzser. Több, mint 100 Championship mérkõzést játszottam, ez az év döntõ fontosságú a karrierem fejlõdésében. Szeretnék a Premier League-ben és nemzetközi szinten játszani. Sokat játszottam a Championshipben, a Premier League új kihívás lenne, mindenki ott szeretne játszani, nagyszerû lenne oda jutni."
 

 

 

Nick Powell:

Darren Ferguson szeretné édesapja csapatától kölcsönvenni Nick Powell-t. A fiatal középpályás a nyáron érkezett az Old Traffordra a harmadik vonalba frissen feljutott Crewe csapatától, ám az elsõ csapatban egyelõre korlátozottak voltak a játéklehetõségei. Ellenben a Championshipben szereplõ Peterborough-nál rendszeres lehetõséget kaphatna Ferguson kezei alatt. 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!