Ferguson: Kimerültek a lehetõségeink

Továbbra is betegségek és sérülések tizedelik a Manchester United csapatát, így nem véletlen, hogy Sir Alex Ferguson szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján nem tudta megmondani, kik lesznek bevethetõek a Manchester City ellen.


Egy a szokásosnál gyengébb kezdõcsapat, rengeteg állandó kezdõ hiányában, drámai módon tudta csak legyõzni 2-1-re a Wolves együttesét a hétvégén, köszönhetõen Park Ji-sung duplájának.

 

Mivel ezen a héten is néhány játékost az edzésrõl kellett hazaküldeni betegségük miatt, így Sir Alex Ferguson hasonló történetre számít az Eastlandsen rendezendõ városi derbin is. Azonban a Vörös Ördögöknél hisznek a csapategységben, és hogy a holnap pályáralépõ játékosok is képesek lehetnek legyõzni az örök riválist.

 

 

"Még nincs ötletünk azt illetõen, kik lépnek pályára" - kezdte nem éppen bíztatóan keddi, Carringtonban tartott sajtótájékoztatóját a skót menedzser.

 

"Továbbra is néhány játékosunk influenzával küzködik, és néhány játékos ezen a héten is haza kellett küldenünk."

 

"Jelen pillanatban nem túl kedvezõ a helyzetünk, de erõs keretünk van. Csak folytatnunk kell a megkezdett utat."

 

Egy játékos semmiképpen nem lesz bevethetõ a holnapi Manchester City elleni rangadón. Õ nem más, mint Owen Hargreaves, aki nem kevesebb, mint két évig bajlódott íngyulladással mindkét térdében, azonban a hétvégén elõször léphetett pályára kezdõként a Wolves elleni bajnokin. Sajnálatos módon visszatérése mindössze öt percig tartott, miután újra térdsérülést szenvedett, és így le kellett cserélni. 

 

"Jelen pillanatban azon a szinten vagyunk, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a térdei rendben vannak" - mondta Sir Alex a manchesteri Key 103 rádiócsatornának.

 

"Az edzésen nyújtott teljesítménye az elmúlt 8-9 napban kimagasló volt."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!