Késik Rooney viszatérése

Wayne Rooney kihagyja a Manchester United hétvégi, West Ham United elleni FA kupa mérkõzését - és a jövõ vasárnapi, Liverpool elleni hazai bajnokit is - miután Sir Alex Ferguson bejelentette, a vártnál hosszabb idõt kénytelen kihagyni.


"Wayne továbbra is sérült, és úgy tûnik, hogy még legalább két hétig harcképtelen lesz" - kezdte rossz hírrel pénteki sajtókonferenciáját Sir Alex Ferguson.

 

"Ez számunkra is meglepetés, ugyanis úgy gondoltuk, hogy mostanra már edzésbe állhat. Úgyhogy hosszabb ideig nem számíthatok rá, mint arra elõzetesen gondoltunk, és nem hiszem, hogy egészséges lesz a Liverpool elleni meccsre."

 

"A sérülése nem súlyos. Csak a térde mögött érez valamit. Semmit nem mutattak ki a vizsgálatok, de õ továbbra is érez valamit. Remélhetõleg két héten belül már visszatérhet, de ettõl függetlenül a hiánya nagyon nagy veszteség."

 

 

Szerencsére voltak jobb hírek is a csapattal kapcsolatban, ugyanis Nani "várhatóan ma már edzésbe állhat", Phil Jones pedig bevethetõ állapotban lesz a szombat koraesti Upton Parkban rendezendõ FA kupa mérkõzésre. Darren Fletcher játéka azonban nagyban múlhat a West Ham pályájának állapotán.

 

"A pálya talaja korábban igen kemény volt, ezért nem hiszem, hogy ez megfelelõ lenne a számára. Ezt neki is megmagyaráztam" - tette hozzá.

 

"De mostanra jó állapotban van a keretünk, megfelelõ opciók állnak rendelkezésünkre. Remekül használtuk ki eddig a keretünk adta lehetõségeket az elmúlt hetekben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!