Ferdinand készen áll az FA kupára

Rio Ferdinand kijelentette, a Manchester United ugyanolyan elánnal készül az FA kupa megnyerésére, mint bármely más sorozat trófeájának elhódítására.


A Vörös Ördögök rekordszámú, tizenegy gyõzelmükbõl a legutolsó kilenc évvel ezelettõre datálódik, amikor a Milwallt gyõzték le a Millenium Stadiumban.

 

Azóta a Premier League négyszeri megnyerése mellett játszottak három döntõt a Bajnokok Ligájában, illetve egy elõdöntõt is, de ha ez még nem lenne elég, Sir Alex Ferguson már korábban bejelentette, hogy nagy változtatásokra készül a West Ham United elleni 3. fordulóbeli mérkõzésükre, így már többszörösen is úgy tûnhet, hogy a világ legrégebbi kupasorozata hátul szerepel a Manchester United prioritásai között.

 

Nem így véli azonban Ferdinand - aki a 2004-es döntõt kihagyni kényszerült, egy elmulasztott doppingvizsgálat miatt rá kiszabott nyolc hónapos eltiltás miatt - és kijelentette, hibázik, aki erre gondol.

 

 

"Soha nem úgy állunk neki egy sorozatnak, hogy nem érdekel minket, és boldogan esünk ki belõle" - kezdte.

 

"Ez nincs máshogy egyik sorozatban se, amelyben elindulunk. Megakarjuk nyerni az összes létezõ trófeát. A West Ham az Upton Parkban mindig nehéz ellenfél. Tudjuk mire számíthatunk tõlük."

 

"Kemény ütközet lesz, de az az a meccs, ahol több mint esélyesként léphetünk pályára."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!