Hargreaves újabb öt hétre kidõlt

Az angol középpályás hétvégi visszatérését követõen újra a pálya szélére kényszerült.


Sir Alex Ferguson megerõsítette, számításai szerint a hátvágán térd ín sérülést szenvedõ Owen Hargreaves akár újabb öt hétrte kidõlt a sorból, valamint hozzátette, Ryan Giggs is kihagyja a holnap Manchester derbit.

Hargreaves két éves szünet után tért vissza az elsõ csapatba kezdõként, de öt perc után problémái akadtak, amiért lesétált a pályáról és Bébé állt be helyére.

 

 



Ferguson felfedte, úgy tûnik a középpályás a következõ hónap közepéig biztosan harcképtelen, ám a menedzser nem zárja ki annak lehetõségét, hogy a karácsonyi programban õ is részt vegyen.

"A stábbal úgy gondoltuk, Owen térdével nincsenek problémák." - mondta Sir Alex a Key103 Radio-nak.

"Amit az utóbbi 8-9 napban edzéseken mutatott, az félelmetes volt. Nagyon jól volt, ezért is adtunk esélyt neki. De talán a felépülése miatti feszültség volt neki nagyon sok és emiatt szenvedett."

Amint Hargreaves lement a pályáról, Ferguson tudta, hogy a City ellen sem játszhat. Azonban talán még nagyobb csapás az, hogy Giggs sem bevethetõ.

A veterán walesi rekordnak számító, 34. városi derbijére készülhetett volna, azonban sérülése miatt erre várnia kell.

"Ryan nem fog játszani!" - mondta a skót szakember.

A hírek szerint Nani helyzete sem jobb. Bár vannak bíztató jelek, egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy Nani felgyógyult az ágyék sérülésébõl, melyet múlt héten szenvedett el a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája összecsapás alkalmával.

"Nani szereplése kétséges, jelen állapotában semmiképp nem alkalmas a játékra."


football365.com 


football365.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!