Welbeck válaszol a szurkolók kérdéseire

A Manchester United angol csatára, Danny Welbeck válaszol a szurkolók Facebookon feltett kérdéseire....


Melyik játékos neve virított a mezed hátán, amikor még gyerek voltál? Hui Cheng

Igazából azt hiszem a becenevem, 'Welbz' volt a mezen hátára írva, de az biztos, hogy nem egy játékos neve. Ha választhattam volna akárkit, akkor Giggs lett volna az, akit nagyon nagyra tartottam. Szerettem Thierry Henry-t is, de az õ neve valahogy nem mutatott volna olyan jól egy United mezen.

 

Melyik volt a valaha kapott legjobb karácsonyi ajándékod? Jakob Aidor

Valószínûleg egy PlayStation. Miután megkaptam, a tesómmal órák hosszat ültünk a szobánkban, a szüleimre rá se bagóztunk. Az elsõ Pro Evo játékban Ronaldoként játszottam - senki és semmi nem tudott megállítani.

 

 

Szereztél már néhány nagyszerû gólt klub-, és válogatott szinten is. Melyik a kedvenced? Mohamed Kaid

A Unitedben szerzett elsõ gólomat mondanám, amelyet a Stoke City elleni bajnoki debütálásom során szereztem 2008. novemberében - különleges pillanat volt az számomra, és nagyon örültem annak a gólnak. Azután az angol válogatottban, júniusban a Wembleyben szerzett elsõ gólomat mondanám Belgium ellen, majd a Svédország elleni Eb-n szerzett sarkazós gólomat.

 

Melyik csapattársaddal lennél szívesen egy csapatban, egy hógolyócsatában? Kayleigh Dean

Olyat választanék, aki jól dob, úgyhogy David de Gea. Hihetetlenül erõs kezei vannak - az eléggé fájhat, ha egy hógolyóval eltalál! Aztán még Antonio Valenciát választanám, mert nagy vállai vannak, és szerintem minden egyes hógolyója telibetalálná az ellenfelet!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!