A szupercserék mentettek meg minket

Miután az FA kupa harmadik fordulójában az Upton Parkban a Manchester United az utolsó pillanatban mentette döntetlenre a meccset, Sir Alex Ferguson azt mondta, soha nem szabad leírni csapatát.


Tom Cleverley gólja, valamint James Collins duplája után Ryan Giggs és Robin van Persie 2-1-es hazai vezetésnél álltak be a találkozó második félidejében.

"Soha nem teheted, hogy leírod a csapatunkat" - mondta Sir Alex az ITV Sportnak. "De természetesen ha 2-3 perccel a meccsvége elõtt 2-1-es hátrányban vagy, csak az áttörésben tudsz bízni."

A United egyenlítõ találata azonban nem volt akármilyen, mind Giggs passza, mind van Persie labdaátvétele, majd befejezése kiválóra sikeredett. A menedzser így jellemezte a találatot: "Elmondható, hogy a passz Ryan Giggstõl, valamint Robin van Persie elsõ labdaérintése és befejezése abszolút világklasszis, fantasztikus volt."

 


Így tehát van Persie folyamatos hatása a csapatra nézve elsõ manchesteri szezonjában nem csökken. "Azt hiszem, ha valaki új csapathoz igazol, az kihívást jelent, de nagyon tapasztalt játékos, hiszen nemzetközi szinten jegyzett játékos, aki érett korban van, ezt az érettséget pedig a támadó vonalunkba tudta helyezni. Óriási, amilyen teljesítményt mutatott."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!