Sir Alex a kései drámákat ízlelgeti

A United újabb mérkõzését az utolsó pillanatokban mentette meg, amikor is az FA-kupa 3. fordulójában 2-2-es döntetlent játszott a West Ham ellen, és Sir Alex Ferguson elmondása szerint mindez már beleivódott a Vörös Ördögök DNS-ébe.


A Vörös Ördögök menedzsere aprólékosan ki szokta elemezni a mérkõzéseket - reggel 4 órakor ébred csak azért, hogy Manchester City elleni 3-2-es gyõzelmet újra és újra megnézze a mérkõzések elõtt DVD-n. De attól függetlenül, hogy bármilyen hibát is találna, mindig észreveszi saját csapata teljesítményét, bátorságát, s a játékosok ezen tulajdonsága nagy büszkeséggel tölti el õt.
 
"Pontosan ez az" - mondta az Inside United legújabb számában, amely január 9-én [szerdán] jelenik meg.
 
"A nap végén, amikor befejezõdnek a mérkõzések, mindenki örömmel tér haza. Amikor az utcán az autójukhoz sétálnak vagy amikor beszállnak és hazafelé hajtanak, ezt mondogatják egymásnak: 'Micsoda mérkõzés, egyszerûen fantasztikus.'"
 
 
Arra a kérdésre, hogy a hajrában és az utolsó pillanatokban szerzett gólokat vagy a könnyed, rutingyõzelmeket preferálja-e jobban, a Fõnök ezt válaszolta: "Oh, azt hiszem, az olyan gyõzelmek, mint amit a Boxing Day napján arattunk a Newcastle felett, mindenkit lázba hoznak. Meglennél nélküle, de a Manchester United menedzsereként élvezed és elvárod, hogy ez megtörténjen. Egyszerûen ilyen a klub. Ez így van."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!