Sir Alex részvétét fejezte ki

Sir Alex Ferguson a Manchester United nevében õszinte részvétét fejezte ki Wayne Rooneynak, Coleen-nek és családtagjaiknak, a súlyos betegségben 14 évesen elhunyt Rosie McLoughlin halálát követõen.


Coleen húga, Rosie egy súlyos genetikai rendellenességben, Rett szindrómában szenvedett. Családja végig mellette volt az utolsó óráiban.

 
"Mindannyian a Manchester Unitedben döbbenten hallottuk a szörnyû hírt" - mondta Sir Alex a ManUtd.com-nak. 
 
"Együttérzünk, és imádkozunk a családért ezekben a szomorú órákban. Továbbá szeretnék megkérni mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a család magánéletét ebben a nehéz idõszakban."
 
Coleen szülei, Tony McLoughlin kõmûves és felesége Colette óvónõ, születése óta saját maguk ápolták gyermeküket, aki betegsége miatt gyakran szorult kórházi kezelésre. Rooney és Coleen 2008-as esküvõjük alkalmával nászajándékként azt kérték a meghívottaktól, hogy adományaikkal támogassák az Alder Hey gyermekklinikai részlegét, ahol Rosiet is kezelték.
 
Coleen 2009-ben egy interjú keretében beszélt arról, hogy milyen szomorú így látni kishúgát, de mindent megtesznek azért, hogy javuljon húga életminõsége. Még abban az évben a család elzarándokolt Lourdesbe, imádkozni Rosie egészségéért.
 
"Vannak jobb napjai és vannak szörnyûek. Nagy öröm számunkra, amikor jól érzi magát és nevetni látjuk, de borzalmas érzés szenvedni látni õt."
 
A család által kiadott nyilatkozatban Coleen nevében férje, a Manchester United labdarúgója Wayne Rooney nyilatkozott: "Fájó szívvel engedtük el õt. Köszönjük, hogy rövidke életét megosztotta velünk. Örök szeretettel fogunk emlékezni rá, hisz õ volt az aki minden egyes nap megmutatta nekünk mi is az igaz szeretet. "
 


manutd.com, Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!