Hivatalos: Brady a Hull Cityhez igazolt

A Manchester United hivatalosan is megerõsítette, hogy Robbie Brady nem nyilvános összeg fejében a Hull City együtteséhez igazolt.


A szélsõ nagyon jó benyomást tett a Tigriseknél náluk töltött kölcsönidõszak alatt ebben, és az elõzõ a szezonban, most pedig végleg a KC Stadiumba költözött, és három és fél éves szerzõdést írt alá a Championshipben feljutó helyen álló csapattal.

 

Brady, aki hivatalosan 2008. júliusától számít Vörös Ördögnek, csak egy alkalommal léphetett pályára a Manchester United felnõtt csapatában, amikor 2012. szeptemberében Alexander Büttnert váltotta csereként a Newcastle ellen az Old Traffordon aratott gyõzelem során a Ligakupában.

 

 

Az ír válogatott játékos, aki a csapat nyári túrája során balszélsõ poszton is kitûnõ teljesítményt nyújtott Dél-Afrikában és Kínában, már az elõzõ szezonban is játszott kölcsönben a Hullnál, amely idõszaka alatt mindenki elégedett volt vele, így nem volt meglepõ, hogy ebben a szezonban a Tigrisek idõlegesen újra magukhoz invitálták.

 

Ezt követõen azonban már végleg Steve Bruce együtteséhez került, a Manchester Unitednél pedig mindenki sok sikert kíván számára karriere további szakaszához.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!