Közös meccsnézések: FELHÍVÁS!

Nem akarod otthon, magányosan egyedül végigülni a United mérkõzéseit? Szívesen szorítanád végig a csapat meccseit más Vörös Ördögökkel együtt? Ha igen, akkor jelentkezz, és mi segítünk!


Honlapunk lassan másfél éve szervez az ország különbözõ városaiban meccsnézéseket. Az elõzõ szezonban Budapest, Debrecen és Pécs szolgáltak a közös meccsnézéseink otthonául. Ebben az idényben Budapest kivételével, illetve Zalaegerszeg és Kecskemét becsatlakozásával tovább folytatódtak ezen események szervezése és lebonyolítása.
 
A ManUtdFanatics.hu nem elégszik meg ennyivel, hiszen többek között célunknak tûztük ki azt is, hogy a magyar Manchester United szurkolókat közelebb hozhassuk egymáshoz. Keresve sem találhatnánk jobb programot, minthogy elérjük azt, hogy imádott csapatunk meccseit más United drukkerekkel együtt szoríthassátok végig.
 
A ManUtdFanatics.hu azon vállalkozó szellemû emberek jelentkezését várja, akik hajlandóak lennének akár Budapesten, akár más vidéki nagy,- és kis városban a közös meccsnézések szervezését magukra vállalni. 
 
Amit tenned kell:
 
  • Keress a környezetedben egy olyan helyet (pl.: étterem, bár, sörözõ, kocsma), ahol a TV-n elérhetõ DigiSport elõfizetés van.
  • A hely tulajdonosával való egyeztetés.
 
Amiben a ManUtdFanatics.hu segít:
 
  • A közös meccsnézésekrõl szóló cikkek írása, reklámozása és népszerûsítése.
  • Flyerek készítése, mindig az aktuális mérkõzésre szabva.
  • Minden egyes településnek külön közös meccsnézéses Facebookos csoport létrehozása.
 
 
Amennyiben felkeltettük az érdeklõdésedet, az esetben írj az info[kukac]manutdfanatics.hu-ra,  vagy látogass el Fórumunk Közös meccsnézések topikjába, és mi segítünk, hogy ezen meccsnézések hatására lakóhelyed közelében is kialakulhasson egy igazi Vörös Ördögökból verbuválódott társaság.
 
 
A ManUtdFanatics.hu jelenlegi Közös meccsnézéses Facebookos csoportjai:
 

Pécsi Közös meccsnézések Facebook-os csoportja

Debreceni Közös meccsnézések Facebook-os csoportja

Szombahelyi Közös meccsnézések Facebook-os csoportja

Zalaegerszegi Közös meccsnézések Facebook-os csoportja

Kecskeméti Közös meccsnézések Facebook-os csoportja


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!