Chicharito: Mi mind játszani akarunk a Liverpool ellen

Javier Hernandez szerint a világ bármely játékosa szívesen lenne részese a vasárnapi, Old Traffordon megrendezendõ Manchester United - Liverpool rangadónak.


Az õsi riválisok ma délután csapnak össze Manchesterben, Chicharito pedig pontosan tisztában van a két fél közös történelmével, és az egymás elleni mérkõzéseik tradíciójával.

 

"Ez egy rangadó, és ez a két csapat nyerte meg a legtöbb bajnoki címet Angliában" - kezdte Chicharito a United Reviewnak adott exkluzív interjúban.

 

"Olyan mérkõzés ez, amelynek mindenki részese akar lenni. Minden játékos játszani akar vasárnap - a világon bárki szívesen játszana egy ilyen összecsapáson."

 

A mexikói támadó elsõ mérkõzése kezdõként a Liverpool ellen egy 2011. januári 1-0-s gyõzelem volt az FA kupa 3. fordulójában. És mivel Rooney egészségi állapotát illetõen még elég sok a kérdõjel, így szinte biztos, hogy ezen a hétvégén is a kezdõcsapatban kap helyet Hernandez.

 

 

Öt mérkõzése során kétszer tudott betalálni a Liverpool kapujába - egyszer egy 3-1-es vereség alkalmával õ szerezte a szépítõgólt 2011. márciusában, egyszer pedig egy sokkal értékesebb, idegenbeli pontmentés alkalmával szerzett késõi egyenlítõgólt.

 

"Amikor kikaptunk 3-1-re, az nagyon furcsa érzés volt számomra" - tette hozzá.

 

"Az volt az elsõ szezonom a klubnál, a Liverpool ellen gólt szerezni az Anfielden pedig nagyon jó dolog volt számomra, de nem ugyanolyan az íze egy ilyen dolognak, ha veszít az ember. Más volt, amikor 1-1-es döntetlent játszottunk, mert vesztettünk és nyertünk is egy pontot azon a meccsen. Lenyûgözõ érzés betalálni az ilyen összecsapásokon."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!