Pozitív hírek sérülésfronton

Sir Alex Ferguson pozitív hírekkel örvendeztethette meg az Ashley Young és Nemanja Vidic állapotáért aggódókat, azt követõen, hogy mindkét játékost le kellett cserélni a Liverpool elleni bajnoki során.


Youngot a szünetben kellett lecserélni vasárnap délután egy Daniel Aggerrel történt súlyos ütközést követõen, míg Vidic a merseypartiak tizenhatosan belül egy légipárbaj során szenvedett fejsérülést.

 

Eközben Sir Alex informálta a MUTV-t arról, hogy Wayne Rooney és Nani is szerepet fog kapni szerdán este a West Ham United elleni FA-kupa újrajátszás során, azonban Jonny Evans játékát nem fogja megkockáztatni a Tottenham Hotspurhöz való hétvégi látogatást megelõzõen.

 

Azon hírek ellenére, miszerint Young mankókon hagyta el az Old Traffordot, Vidic pedig térdproblémákkal küzködik, Sir Alex nem igazán aggódik a két játékos állapotával kapcsolatban - még akkor is, ha elképzelhetõ, hogy az angol szélsõ kihagyja a hétközi összecsapást a vasárnapi londoni vendégjátékukat szem elõtt tartva.

 

 

"Igazából Vida térde rendben van" - kezdte a skót menedzser a MUTV-nek adott exkluzív riportban.

 

"Agyrázkódása volt."

 

"Volt egy kisebb agyrázkódása, de rendben van, minden oké. Tegnap is velünk edzett és jól volt."

 

"Nincs más igazán súlyosabb sérültünk. Szerintem mindannyian elég jó állapotban vannak. Természetesen Youngnak volt egy nagy ütközése, a térde picit megfeszült, de semmi súlyos."

 

"Szerintem jövõ hétre már visszatérhet. Talán még nem a Tottenham ellen, de a következõ hétre már rendben lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!