FA-kupa: A Fulham a következõ

Miután a Manchester United szerdán este az újrajátszás alkalmával a West Ham gárdáját búcsúztatta az FA-kupa 3. fordulójában a versenysorozattól, egy újabb londoni csapatot fogadnak az Old Traffordon.


Január 26-án, szombaton 17:30-kor a Fulham ebben a szezonban második alkalommal látogat az Álmok Színházába, mivel Martin Jol csapata volt az elsõ, akit a Vörös Ördögök hazai pályán fogadtak az évad elején. Az augusztusi bajnoki találkozón Sir Alex fiai 3-2-re gyõzték le a vendégeket. 

 
 
 
"Nem szeretnék több döntetlent" - mondta Sir Alex.
 
A Fulham gárdája, csakúgy mint a United újrajátszással tudott továbbjutni az FA-kupa következõ fordulójába, amikor kedden este csak egy hajszál választotta el a londoni csapatot a Blackpool elleni találkozón a kieséstõl. 
 
Dimitar Berbatov az újrajátszás során nem lépett pályára, viszont ha 26-án megteszi, akkor az lesz az elsõ alkalom eligazolása óta, hogy az Old Trafford gyepére lép, majd a következõ hétvégén, a február másodikai bajnokin újra volt klubja ellen játszhat a Craven Cottagen.
 
FA-kupa negyedik forduló:
Norwich City v Luton Town, Oldham Athletic v Liverpool, Macclesfield Town v Wigan, Derby County v Blackburn Rovers, Hull City v Barnsley, Middlesbrough v Aldershot Town, Millwall v Aston Villa, a Leeds United v Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion v Arsenal, Stoke City v Manchester City, Manchester United v Fulham, Brentford v Chelsea, Reading v Sheffield United, Huddersfield Town v Leicester City,  QPR v MK Dons, Bolton v Everton.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!