Evans kihagyja a Tottenham elleni rangadót

Sir Alex Ferguson kizárta annak lehetõségét, hogy Jonny Evans bevethetõ legyen a Manchester United számára vasárnap, a Tottenham elleni Premier League rangadón.


A skót menedzser megerõsítette, hogy az észak-ír védõ még nincs mérkõzésre alkalmas edzettségi állapotban combizom sérülését követõen, amelyet még a hónap elején a West Ham elleni 2-2-es FA-kupában elért döntetlen során szerzett, de ettõl eltekintve a teljes keret rendelkezésére áll a nem túl könnyûnek ígérkezõ White Hart Lanere tett látogatásukat megelõzõen.

 

Létfontosságú volt, hogy a hétközben néhány játékos értékes játékpercek birtokába kerülhetett a West Ham elleni, végül gyõztes újrajátszás során, most pedig már újra számításba vehetõek, amelynek nagyon örül Sir Alex Ferguson is.

 

 

"Erõs kerettel rendelkezünk. Jonny Evansre viszont továbbra sem számíthatok" - kezdte szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóját Carringtonban a 71 éves edzõlegenda.

 

"Még nincs száz százalékos állapotban. Másokat illetõen nem állunk rosszul. Rengeteg játékosunk kapott játéklehetõséget szerdán, és szerintem remekül helyt álltak. Jó teljesítményt nyújtottak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!