Sir Alex reménykedik Fletcherben

Sir Alex Ferguson számításai szerint júliusban már visszatérhet csapatába Darren Fletcher, és játékát úgy alakítja majd, hogy képes legyen hátravont középpályást játszani.


A skót válogatott játékossal kapcsolatban tegnap este robbant bombaként a hír, hogy operáción esett át, vastagbél problémái gyógyítása okán, így kénytelen kihagyni a szezon hátralévõ részét. Azonban menedzsere, és egyben honfitársa arra biztatja, hogy újra mutassa meg milyen fából faragtak, és talpra állva újra adjon lökést holtpontra került karrierének.

 

"Ez javítja annak esélyét, hogy Darren ismét top formában játszhat" - kezdte a mûtéttel kapcsolatban Sir Alex a hétvégi Tottenham elleni mérkõzést megelõzõ sajtókonferencián.

 

"Változtatnia kellett a játékán, és már nem volt az a Darren Fletcher ebben a szezonban, mint aki három-négy évvel ezelõtt volt. Ehelyett a védelem elõtt helyezkedett el, és nagyszerûen végezte a dolgát. Ez lehet az õ szerepköre a jövõben. Amikor visszatér, és én remélem hogy így lesz, más feladatok várnak majd rá."

 

 

A mûtéti beavatkozás tervezett volt a saját nevelésû játékos esetében, azonban Ferguson elárulta, ez így is hatalmas csapás egy olyan játékos számára, aki hihetetlenül népszerû a klub berkeiben.

 

"Egyébként ez egy olyan dolog volt, amire számítottunk" - tette hozzá.

 

"Minden tõle telhetõt megtett azért, hogy a kezelésekkel, amiket kapott, megfelelõ erõnléti állapotba tudjon kerülni, de az utóbbi hetekben lejtõre került az állapota. Remélhetõleg ez az operáció megoldja majd ezt a helyzetet, és arra számítunk, hogy júliusban már visszatérhet közénk. Ez egy csapás számára, de azt tekintve, hogy mennyit küzködött az erõnlétével az elmúlt években, ez egy újabb lépés lesz számára elõre."

 

"Õ egy fantasztikus személyiség, remek fickó. Nem kérdéses, hogy a tõle telhetõ legjobbat fogja nyújtani azért, hogy visszatérhessen. Mindig is így tett."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!