Carrick legjobb szezonja

Michael Carrick eddigi legjobb szezonját futja idén, mióta a Manchester Unitedhez igazolt, állítja Sir Alex Ferguson.


A 31 éves középpályás fenomenális formának örvend, tudását pedig megmutatta a hét közben is, amikor csereként beszállva stabilizálta a középpályát a West Ham United elleni FA-kupa újrajátszás alkalmával.

 

Miután a bajnokság következõ fordulójában egykori csapata következik a sorban, így a 2006-ban a Tottenhamtõl szerzõdtetett játékos valószínûleg még nagyobb erõbedobással fog dolgozni, hogy továbbra is megnyugtató elõnnyel tartsa a Premier League élén a Manchester Unitedet.

 

 

"Szerintem varázslatosan játszik" - lelkendezett Sir Alex.

 

"Ez az eddigi legjobb szezonja a klubnál, és uralkodik a posztján. Briliánsan teljesít."

 

"Még amikor a West Ham ellen csereként állt be, akkor is átsegített teljesítményével minket az utolsó 20 percen. A jó játékosok képesek erre. Beállt, és azonnal helyre rakott minket."

 

Hihetetlennek tûnhet, de mióta Carrick a klubnál van, csak egyetlen csapat gyûjtött több pontot a bajnoki szezon során, mint a Manchester United - a Chelsea, 2010-ben, amikor elorozták a bajnoki címet a Vörös Ördögök orra elõl egy ponttal. A jelenlegi címvédõ Manchester City csak gólkülönbségének köszönhetõen volt jobb városi riválisánál, így õk nem tartoznak bele ebbe a sorba.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!