Izgalmas idõszak elõtt a United

Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United csapata felvillanyozódhat attól a ténytõl, hogy milyen mérkõzések várnak rájuk az elkövetkezendõ hetekben - nem megijedve az ezzel együtt járó nagyobb munkatempótól.


A Vörös Ördögök a mai nap folyamán a Tottenham Hotspur vendégei lesznek, amely bármely bajnoki címre hajtó csapat számára kemény erõpróbát jelentene, a Fulham elleni FA-kupa 4. fordulóbeli mérkõzés, és a Real Madrid elleni két kõkemény feladatot jelentõ Bajnokok Ligája mérkõzés elõtt.

 

Gyakran vetik fel Sir Alex Ferguson számára, hogy minél tovább áll Európában a United, annál inkább akadályoztatva vannak a Premier Leagueben, tekintve, hogy legfõbb üldözõjük, a Manchester City erre a szezonra már elbúcsúzott mindenfajta nemzetközi kupasorozattól. Annak ellenére, hogy a menedzser úgy érzi, ezek a vélemények nem állnak messze a valóságtól, az ilyen kihívásokat szívesen fogadják, és kimondottan élvezik.

 

 

"Szerintem az a legjobb mód arra, hogy ezzel a helyzettel megbirkózzunk, hogy nagy mérkõzéseket fogunk játszani, amelyekbe belegondolni hihetetlenül izgalmas" - kezdte.

 

"Madridba látogatunk, majd õk jönnek hozzánk. Aztán emellett van egy FA-kupa mérkõzésünk is a Fulham ellen. Ez egy fantasztikus idõszak a klub számára."

 

"Ilyen szituációkba szívesen kerül az ember - a mi klubunk számára az, hogy mindenben érdekeltek vagyunk, az FA-kupában, a Bajnokok Ligájában, hihetetlenül briliáns, ehhez pedig meg is van a keretünk. Ehhez kétség sem fûzõdhet. Ha visszamegyünk az idõben addig, amikor Tripláztunk, az FA-kupa újrajátszásában a Chelseavel kellett játszanunk idegenben, és 2-0-ra legyõztük õket. Aztán ugyanez a forgatókönyv lejátszódott az Arsenal ellen, és ott is nyertünk végül. Sikerült továbbjutnunk, a kupamérkõzéseken pedig minden csak a gyõzelemrõl szól, semmi másról."

 

"Jól kell teljesítenünk idegenben a Tottenham ellen, és most a szezonnak egy olyan idõszakában vagyunk, ahol tartanunk kell a tempónkat, amikor olyan csapatok ellen kell bizonyítanunk a következõ hetekben, mint a Southampton, a Fulham és az Everton. Nagy lehetõségeink lesznek arra, hogy gyõzni tudjunk, ezeket pedig nem akarjuk elszalasztani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!