Sir Alex pozitívan értékel

Sir Alex Ferguson bár csalódott volt, hogy a United nem szerezte meg a három pontot a White Hart Lane-n Clint Dempsey késõi góljának következtében, de úgy véli, értékes egy ponttal gazdagodtak a szezon második felének eddigi legnehezebb mérkõzésén.


A United elõnye a Cityvel szembe így öt pontra csökkent.

 
"Megvolt a lehetõsége a gyõzelemnek, remekül játszottunk, de az utolsó percben nem volt szerencsénk" - mondta Ferguson az MUTV-nek. "Nagyon keményen dolgoztunk, akárcsak a Tottenham. Ez egy rendkívül nehéz és fárasztó küzdelem volt."
 
"Meg kellett volna tartanunk az elõnyünket és hiába védekeztünk remekül, sajnos az utolsó rúgás számít, amivel kiegyenlített a Spurs. Nem egy egyszerû dolog a White Hart Lane-n gyõzni. Õk egy nagyon agresszív, elkötelezett csapat. Egy remek mérkõzést láthattunk, melyen mindkét fél keményen harcolt. Nehéz meccs volt, amelyben nem nekünk kedvezett most a hosszabbítás." 
 
Robin van Persie az elsõ félidõben megszerezte 22. gólját a Unitedben, és Sir Alex maximálisan elégedett azzal a hozzáállással, amit frontembere mutatott eddig a Vörös Ördögök élén.
 
 
"Danny és Tom remekül támogatták Robint és õ szerzett egy újabb gólt. Fantasztikus volt ismét, mint ahogyan eddig az egész szezonban."
 
A utolsó percig úgy tûnt, a holland játékos egyetlen góljával megnyeri a United a találkozót, de Dempsey kései találatával egyenlítettek a hazaiak.
 
"Nagyon csalódott vagyok a vonalbíró ítéleteivel kapcsolatban, szinte egyetlen szabálytalanságot sem vett észre. A gól elõtt is ami Rafaellel történt, nem beszélve amikor Wayne ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül. Egyértelmû büntetõ volt, és mindez a vonalbíró szeme láttára történt. Ilyet nem észrevenni, azt hiszem hatalmas hiba." 
 
Mindezen bosszantó tényezõket félretéve Sir Alex elégedett, hogy a United túljutott egy nagyon nehéz mérkõzésen és még így is öt ponttal megelõzik a városi rivális Cityt a Premier League tabella élén. 
 
"Már voltunk majdnem az összes top csapat otthonában, már csak az Arsenal van hátra. Azt hiszem, elégedettek lehetünk az eredménnyel. Sok pontot gyûjtöttünk eddig a szezonban, jó lett volna ma ezt növelni, de az öt pontból már nem veszíthetünk egyet sem."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!