Rio nem aggódik

Rio Ferdinand szerint a Vörös Ördögöknek a Tottenham késõi gólja csak egy kisebb keserû pirula volt amit le kellett nyelniük, vasárnap este a White Hart Lane-i 1-1-es döntetlen alkalmával.


Robin van Persie elsõ félidõben szerzett gólja kitartott egészen a rendes játékidõ végéig, de a háromperces hosszabbítás végén Clint Dempsey góljával egyenlítettek a hazaiak.

 
Ferdinand remekül szervezte a védelem munkáját, de az utolsó percek hajrájában a Tottenham csatárának sikerült érvényesítenie az egyenlítõ találatot. Bár az utolsó pillanatokban elvesztett három pont igazán frusztráló lehet, Rio derûlátóan nyugtázza a nehéz körülmények között kiharcolt egy pontot.
 
"Az, hogy a játék legvégén vesztettük el a három pontot  kiábrándító volt. Robin szerzett egy remek gólt és egész végig sikerül kivédekeznünk a támadásokat, így természetesen csalódást okozott utolsó perc történése" - mondta az MUTV-nek.
 
 
"De rengeteg alkalommal történt ez már fordítva, néha elõfordulhat ellenünk is. Az öltözõben pont ez jutott az eszembe, hányszor tettük már ugyanezt, de egyszerûen el kell fogadni. Fõleg úgy, hogy nem vesztettük el a meccset. Oké nem szereztük meg a lehetséges pontot, de mégsem jöttünk el üres kézzel."
 
A United természetesen még mindig vezetõ pozícióban van a tabellán és a White Hart Lane-en szerzett egy pont még nagyon értékes lehet, különösen annak tekintetében, hogy egy erõs ellenféltõl sikerült elhozni.
 
"Jó helyzetben vagyunk, de semmi nem dõlt még el. A lényeg, hogy minden megy tovább, nem nyerhetjük meg az összes meccset, de fontos, hogy megszerezzünk annyi pontot amennyit csak tudunk. Túl vagyunk egy újabb nehéz ellenfélen, de biztos vagyok abban, hogy még mások is fognak hullajtani pontot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!