Transzfer Center - 2013. január 22-27.

Pepe Reina iránt érdeklõdünk.


2012. január 24.


Pepe Reina:

A Click-Manchester értesülései szerint a Manchester United és a Barcelona is élénken érdeklõdik a Liverpool kapusa, Pepe Reina iránt. A spanyol hálóõrért akár 15 millió fontot is kifizetnének.

 

 

2012. január 23.

 

 

Wilfried Zaha:

Lapértesülések szerint a Manchester United arra számít, hogy ma nyélbe ütheti Wilfried Zaha leigazolását, bár a játékos véglegesen csak nyáron költözne az Old Traffordra. A Sportsmail úgy tudja, hogy a tárgyalások már elõrehaladott állapotban zajlanak. Ugyanakkor az orvosi vizsgálatokra még nem kerülhet sor, hiszen az egészségügyi személyzet tagjai külföldön tartózkodnak. 

 

Eközben a Mirror azt állítja, amint a United megszerzi Zaha játék jogát, utánna azonnal kölcsönbe visszaadja a Crystal Palace együttesének. 

 

 

Victor Valdes:

A Click-Manchester értesülései szerint a Barcelona kegyvesztett kapusa, Viktor Valdes iránt érdeklõdik a United. Sir Alex Ferguson az utóbbi idõben figyelemmel követi a spanyol hálóõr teljesítményét.

 

Julio Cesar: 
A The Sun arról számolt be, hogy a QPR brazil kapusa, Julio Cesar iránt a Manchester United United és az Arsenal együttese is érdeklõdik.

 

 

2012. január 22.

 

 

Angelo Ogbonna:

Angelo Ogbonna ügynöke elmondása szerint a játékos Torinoban marad jelenlegi klubjánál. Lapértesülések szerint a védõt a Manchester United és a Liverpool együttese is megkörnyékezte. 

 

"Ogbonna egy olyan játékos, aki egy nagyobb klubban szeretne játszani, de a hozzá hasonló futballisták nem szoktak januárban csapatot váltani" - mondta Giovanni Branchini a Sport Italia-nak adott nyilatkoztában. "Júniusban ismét visszatérhetünk az ügyre, hogy kiértékeljük a helyzetét."

 

 

Jurgen Damm:

Különbözõ források szerint Jurgen Damm januárban a Manchester Unitedhez igazolhat. A 20 éves szélsõ az Estudiantes Tecos játékosa, amely együttes a mexikó másodosztályban szerepel. A fiatal futballista utóbbi idõben mutatott lenyûgözõ játéka után egy nagyobb csapattal hozták szóba.

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!