Hivatalos: Macheda kölcsönben a Stuttgartnál

Federico Macheda kölcsönben a Vfb Stuttgart együttesét erõsíti majd a szezon hátralévõ részében.


A Manchester United megegyezésre jutott a sváb klub vezetésével, így az olasz játékos fél évig a Mercedes-Benz Arenaba kerül.

 

A Stuttgart jelenleg 10. helyezett a Bundesligaban, és pozíciójuk megerõsítésére csatárt kerestek a januári átigazolási szezonban.

 

A klub sportigazgatója, Fredi Bobic elárulta, folyamatosan figyelték Macheda játékát az utóbbi idõben, a felek pedig azt követõen csaptak végleg egymás tenyerébe, hogy pozitív beszélgetést folytatott a német csapat vezetése Sir Alexszel, annak ellenére, hogy elég nagy harc folyt más csapatokkal a játékos megszerzéséért.

 

 

Macheda, aki a 14-es számot viseli majd új klubjában, a Manchester United házi gólkirálya volt a tartalékoknál ebben a szezonban, és a West Ham elleni FA-kupában elért döntetlen során a kispadra is leülhetett. Korábban a Sampdorianál és a QPR-nál töltött kölcsönjátékait követõen most eltökélt, hogy bizonyítson új állomáshelyén.

 

"Követtem korábban a Bundesliga eseményeit, a Stuttgartot pedig ebbõl kifolyólag ismerem" - kezdte Macheda.

 

"Büszke vagyok, hogy mostantól ennél a klubnál játszhatok."

 

"Számomra ez arról szól, hogy megismerjem a csapatot, illetve megmutassam, hogy mivel tudok hozzájárulni az õ sikerükhöz, mert rengeteg érdekes mérkõzés áll még elõttünk a három versenysorozatban, amelyben még áll a csapat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!