Evans és Young nélkül a Fulham ellen

Sir Alex Ferguson kizártnak tartja annak lehetõségét, hogy szombaton, a Fulham elleni FA-kupa összecsapáson Jonny Evans és Ashley Young pályára lépjenek.


A menedzser a szokásos, mérkõzések elõtti sajtójákoztatóján percekkel ezelõtt elmondta, hogy a két játékos nem teljesen egészséges, ám Katarban a hét folyamán végeztek könyedebb edzéseket.

"Jonny Evans és Ashley Young nincsenek 100%-os állapotban" - mondta Ferguson Carringtonban. "Jó edzéseink voltak Katarban. Jobb pillanatot nem is választhattunk volna és reméljük, hogy hasznunkra válik."

"Young nincs messze a visszatéréstõl. Kicsit edzett Katarban és a visszatérés útján van. Jonny Evans a vártnál hosszabb ideig dõlt ki, de õ is a visszatérés útjára lépett. Phil Jones és Chris Smalling rendben vannak, úgyhogy nincs gondunk ezen a téren."

 


"Reméljük, hogy mire a Real Madrid elleni meccs jön, a teljes csapat egészséges lesz. Jonny Evans Katarban már végzett kisebb edzéseket, de nem sokat. De remélhetõleg hamarosan visszatér."

Ami az FA-kupát illeti, Sir Alex ismét felvázolta azon vágyát, hogy csapatával megnyerje a sorozatot és különösen örül, hogy hazai pályán kell játszani a londoniak ellen.

"Néhány éve nem igazán ment az FA-kupában. Ez egy olyan kupa, amiben fantasztikus eredményeink vannak. A hazai pálya pedig elõnyünkre szolgál. Kihívás számunkra ez, de jelen pillanatban bárki jöhetne ellenfélként."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!