Evráék FA-kupa üzenete

Patrice Evra elárulta, Sir Alex Ferguson minden tõle telhetõt elkövetett, hogy beléjük sulykolja eltökéltségét azt illetõen, hogy ebben a szezonban megnyerjék az FA-kupát.


A francia bekk is nagyon szeretné már a kezei között tudni a világszerte híres trófeát, ehhez pedig mindent meg fog tenni, amikor várhatóan pályára lép szombat késõdélután idénybeli elsõ FA-kupa meccsén a Fulham ellen.

 

"A fõnök nagy üzenetet küldött számunkra ebben a szezonban - nagyon megakarja nyerni az FA-kupát" - kezdte Evra a United Reviewnak.

 

"Nagyon akarja ezt, csakúgy, ahogy mi."

 

"Ez az egyetlen olyan trófea, amit nem nyertem még meg a Manchester Unitedben. Pedig ez szinte lehetetlennek tûnik azt tekintve, hogy most már a hetedik évemet töltöm itt. Az FA-kupa nagyon sokat jelent, és remélem egy napon sikerül is megnyernem. Remélhetõleg idén."

 

 

A baloldali védõ úgy érzi, Sir Alex képes lesz legénységét megfelelõen forgatni a kupamérkõzéseken is, és továbbjutni, így számára egyértelmû volt például, hogy nem fog pályára lépni egyik West Ham United elleni mérkõzésen se.

 

"A Manchester United az egyetlen csapat, amely akár 10 változtatást is eszközölhet a csapatában, mégis nyer" - tette hozzá.

 

"Lehet olyat hallani, hogy valakik ezt második csapatnak hívják, de ez nem az. Mindenki a United játékosa, és mindenki bízik a másikban. A menedzser azért hozza meg ezeket a változtatásokat, mert bízik benne, hogy gyõzni fogunk. Nem õrült meg, pontosan tudja, hogy mit miért csinál."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!