A klub hosszabbítana Carrickkel

A Manchester United a szezon végén szeretné megjutalmazni Michael Carricket, aki jelenleg is kiváló formában teljesít.


Carrick mostani szerzõdése 2014 júliusáig tart, de Sir Alex Ferguson szeretné egy évvel meghosszabbítani a kontraktust.

Mivel a középpályás már 31 éves, a United továbbra is évente vizsgálná felül a játékos helyzetét és az alapján döntene az esetleges újabb hosszabbításról, ahogyan tette azt az utóbbi évek során Paul Scholes és Ryan Giggs esetében is.

Carrick korábbi klubjai, a Tottenham Hotspur és a West Ham United figyelemmel követik az eseményeket, hogy a középpályás továbbra is kulcsszerepet tölt-e be az Old Traffordon. Várhatóan még jó ideig erre lehet számítani, hiszen a skót menedzser elégedett a teljesítményével:

"Úgy vélem, csodálatos volt" - mondta Sir Alex róla az elõzõ héten. "Briliáns, amit csinál. Ez az eddigi legjobb szezonja a klubnál. Tiszteletet parancsoló, amit a posztján nyújt."

 


Carrick jelenleg heti 80 ezer fontot zsebelhet be, ami a szerzõdés hosszabbításával várhatóan nem változik majd.

A középpályás 18,6 millió font ellenében 2006-ban került a Spurstõl a Vörös Ördögökhöz, azóta pontosan 300 alkalommal lépett pályára Ferguson csapatában. Az eddigi hat szezonja során nem volt olyan, amikor 40 mérkõzés alatti mérkõzésszámot gyûjtögetett volna, ami jól mutatja, hogy Carrick mennyire fontos tagja a Manchester Unitednek.

Michael Carrick négy bajnoki címet, egy Bajnokok Ligáját, egy Ligakupát és egy Klubvilágbajnokságot nyert a Vörös Ördögökkel.

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!