Chicharito triplázni akar

Javier Hernandez abbéli vágyát fejezte ki, hogy triplázzanak az idén, miután továbbjutáshoz segítette a Manchester Unitedet a Fulham tegnapi, FA-kupabeli 4-1-es legyõzésekor.


A mexikói támadó duplázni tudott a Falusiak ellen, és mindvégig nagyon jó formában játszott, amellyel ebben a szezonban már 14 találatnál jár, nem mellesleg pedig továbbjutáshoz segítette a Vörös Ördögöket abban a sorozatban, amelyet már 2004 óta nem tudtak megnyerni - ezen tényt pedig elég gyakran emlegetik fel az Old Traffordon idén.

 

"Nem akarom azt mondani, hogy kényelmesen gyõztünk, mert tisztelem a Fulhamet" - kezdte a Chicharito a MUTV-nek.

 

"Egy nagyon erõs csapat ellen kellett játszaniuk, de nagyon boldogok vagyunk, mert négy gólt szereztünk és továbbjutottunk a kupában. Minden embernek tudnia kell, hogy megtudjuk nyerni ezt a kupát, csakúgy, mint a Bajnokok Ligáját."

 

"Most már majdnem tíz év eltelt azóta, hogy utoljára megnyertük a kupát. A fõnök, a csapattársaim és én is megakarom nyerni a kupát. Természetesen nagyon sikerre éhesek vagyunk, és ez nem fog minket visszavetni a bajnokságban, és a Bajnokok Ligájában való menetelésünkben."

 

"A legfontosabb dolog számomra most, hogy triplázni tudjunk. Minden esélyünk megvan az FA-kupában a továbbjutásra, majd most lesz még két bajnokink. Azt követõen válogatott szünet következik, majd egy újabb bajnoki, és jön a Real Madrid elleni elsõ meccs, úgyhogy egy nagyon szép idõszak áll elõttünk, amelyet már izgatottan várunk."

 

"Mindhárom sorozatban gyõzni akarunk - triplázni akarunk. Ez lebeg a szemünk elõtt, mérkõzésrõl-mérkõzésre kell gondolkodnunk, és pontokat kell gyüjtögetnünk a bajnokságban, a kupákban pedig tovább kell jutnunk."

 

 

Miután a mérkõzésen megszerezte második gólját is egy erõsen megpattanó labdának köszönhetõen, Chicharito nem a tõle megszokott visszafogott gólörömmel, hanem egy szórakoztató tánccal ünnepelte találatát, az õt élõben megtekintõ barátja tiszteletére - de ahogy a mexikói csatár elárulta, elõször megakart róla gyõzõdni, hogy tényleg az õ találatának számít-e.

 

"Beszéltem a bíróval, miután gólt szereztem, és megkérdeztem, hogy az én gólom volt-e, mert az Aston Villa elleni meccsen elvették tõlem a gólomat. Mindig szeretnék mesterhármast elérni, ezt mindig el is mondom, de nagyon elégedett vagyok azzal is, hogy 4-1-re gyõztünk az én két gólomnak köszönhetõen."

 

"Itt volt a legjobb barátom. Amikor régebben együtt játszottunk, mindig ezt a táncot jártuk, ha gólt szereztünk. Volt a Chivasban két játékos, akik így ünnepeltek, és amikor az akadémiai csapatban játszottunk, akkor mi is utánoztuk õket. És most õ látogatott meg, ezért ünnepeltem így."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!