A Chicha dilemma magyarázata

Sir Alex Ferguson elmondása szerint Javier Hernandez 'borzasztó probléma' elé állítja õt, amikor kezdõcsapata összeállítására kerül a sor, de a menedzser nem hagyja kétségek között a mexikóit azt illetõen, hogy mennyire fontos tagja a keretnek.


Újabb duplájának köszönhetõen a szombati, Fulham elleni FA-kupa gyõzelem során Chicharito erszényében már 14 gól lapul ebben a szezonban, amellyel Robin van Persie mögött a második a Manchester United házi góllövõlistáján.

 

"Volt egy kis szünete a nyár folyamán, kicsit pihenhetett, ez pedig kezd nagyon hasznosnak bizonyulni számára" - kezdte a skót menedzse az MUTV-nek.

 

"Borzasztó problémát okoz, amikor a kezdõcsapat összeállításakor vele is számolnom kell. Néha hagyom õt a csapatból, és a helyén Robin van Persie játszik, de ahogyan azt neki is elmagyaráztam, nagyon nagyra tartjuk õt."

 

"Õ egy fantasztikusan profi sportember, hihetetlen a játékhoz való hozzáállása, soha nem áll le a futással vagy a munkával, és minden edzésen ugyanúgy dolgozik, úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele, és azt is nagyon jó látni, hogy Wayne is újra eredményes tudott lenni."

 

 

Folyamatosak a hasonlíthatások a Vörös Ördögök jelenlegi, és az 1999-es, Dwight Yorke, Andy Cole, Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer fémjelezte, Triplázó támadóalakzata között, és Sir Alex Ferguson ugyanolyan sokra tartja mostani csatársorát, mint az akkoriakat.

 

"1999-ben mind a négy csatárunk fantasztikus játékos volt" - tette hozzá.

 

"Valószínûleg egyiküket sem lehet kritikával illetni, mindannyian fantasztikusak voltak, de ma is négy olyan játékosunk van, akik ugyanolyan jók."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!